Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 15-09-2020 15:00   Güncelleme : 15-09-2020 15:00

Bir Puan mı Kazandık İki Puan Mı Kaybettik?

Bir Puan mı Kazandık İki Puan Mı Kaybettik?

Hedefimizi ve beklentimizi yüksek tuttuğumuz ve Samsunspor’u  çok önemsediğimiz için alınan bir puana sevinemiyor olabiliriz ama unutulmamalı ki karşımızda da güçlü bir kadro kurup Süper Lig’i hedefleyen köklü bir Altay takımı vardı. Dolayısıyla bir puan kazanıldı diye düşünülmeli.

Şu bir gerçek ki Samsunspor Lig’e hazır bir görüntü sergilemedi. Mücadele ve oynama isteği üst seviyedeydi ama takım üretkenlikten yoksundu.  Teknik Direktörümüz Sayın Ertuğrul Sağlam da Lig’e henüz hazır olmadığımızı söyledi. Açıklamasında “Beş aydır futbol oynamayan oyuncularımız vardı. Aramıza yeni katılan arkadaşlar henüz  tam manasıyla hazır değil. Aramıza katılacak yeni oyuncular ile birkaç haftaya iyi bir seviyeye geleceğiz.” dedi.

Tabii ki dinlenmiş ve sezon başı kampını tam görmüş oyunculardan daha iyi bir performans beklemek hakkımızdı ama transferlerin Saviçeviç dışında gecikmesi ve yeni oyuncuların doğru dürüst takımla çalışamamaları bu kısır futbolu kaçınılmaz kıldı.

Santraforsuz bir takımın galip gelmesi ya rakibin zayıf olması ile ya da biraz şans ile mümkün olabilirdi. Dün sağlam bir rakibe karşı oynadık. Yeni transferlerden Kerem Can Akyüz göz doldurdu ama diğer yeni oyuncular vasatı aşamadılar.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN