Eğitim
Giriş Tarihi : 06-06-2014 12:02   Güncelleme : 06-06-2014 12:02

BÖLGESEL İNOVASYON YARIŞMASINDA ATATÜRK ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ 1. OLDU

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması amacıyla 2012 yılında TR83 Bölgesi İnovasyon Stratejisi Eylem Planı´nı hazırlandı.

BÖLGESEL İNOVASYON YARIŞMASINDA ATATÜRK ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ 1. OLDU
Hazırlanan bu plan çerçevesinde 4 bölge ili (Tokat, Amasya, Samsun, Çorum) katılımına yönelik olarak ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımlarıyla inovasyon yarışması düzenlendi. İki kategoride 10’ar okulun ön değerlendirme sonucunda başarılı bulunduğu yarışmanın finali  04 Haziran 2014 tarihinde Tokat Cumhuriyet Meydanı Alanı’nda yapıldı. Sergi ve değerlendirme alanı açılışı 04 Haziran 2014 Çarşamba günü saat 10.30 da Cumhuriyet meydanında Tokat Valisi Sayın Mustafa TAŞKESEN tarafından  gerçekleşti.

Ana teması toplumsal hayatta yenilik olarak belirlenen ve 79 okulun katıldığı yarışmada yapılan değerlendirme sonucu liseler arası değerlendirmede SAMSUN İLKADIM ATATÜRK ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Eda Gün, Sevda ŞAHİN Hemşirelik Bölümü Meslek Dersi Öğretmeni Gülbahar GÜRDAL Rehberliğinde hazırladıkları ENTÜBASYON VE ANESTEZİ KOKLAMA POZİSYONU YASTIK PROJESİ Lise Düzeyi İl Birincisi oldu.
 
adminadmin