Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 14-09-2020 16:03   Güncelleme : 14-09-2020 16:05

Bu Kadar Da Olmaz Ama…

Bu Kadar Da Olmaz Ama…

Bu hafta Rizespor Fenerbahçe maçını izleyip de rahatsız olmayan bir kişi olduğunu sanmam.

Bir hakem, yöneticilerin, teknik ekibin, sporcuların, taraftarların, spor medyasının emeklerini ancak bu kadar değersizleştirebilir.

Maçtaki tek penaltıyı vermedi, olmayan iki penaltı kararı verdi. Hadi ilk penaltıyı biraz hazmedelim ama maçın son dakikalarında verdiği o penaltı nasıl verilir yav!.

 

Aslında bir Galatasaray taraftarıydım. Fatih Terim’e karşı da çok büyük bir sempatim vardı. Fatih Terim’e sporun bilinen bütün değerlerini ayaklar altına aldığı için 9 maç ceza verilen yıllar önce oynanan Mersin İdman Yurdu maçının bittiği dakika Galatasaray taraftarlığım ciddi yara aldı.

 

Gariptir, sportif değerleri ayaklar altına aldığı için 9 maç ceza verilen Fatih Terim, daha ceza süresi dolmadan milli takımın başına getirilmişti. O milli takımın Fatih Terim hocalığında doğal olarak iki yakası bir araya gelemedi. Milli takım oyuncularını oynadıkları maç için prim istedi diye vatan haini ilan eden Fatih Terim, başarısızlığı sebebiyle görevine son verildikten sonra oynamadığı maçların ücretini almak için dava açtı.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN