Tüm Manşetler
Giriş Tarihi : 05-05-2020 13:53   Güncelleme : 05-05-2020 13:55

Çağlar Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

ÇAĞLAR ailesi olarak, babamızın vefatı sırasında ve sonrasında bizleri yalnız bırakmayan, cenazemize iştirak ederek acımızı paylaşan, telefonla arayan, mesaj gönderen, sosyal paylaşım platformlarından taziyelerini ileten, evimize kadar gelerek acımıza ortak olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz.

Çağlar Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

01.01.1934 tarihinde, Samsun ili Kavak ilçesi, Ekinözü köyünde Dünya’ya gelen, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü’nden emekli; Ömrü ibadetle geçen, hastalığı sırasında dahi ibadetlerini aksatmayan, karıncayı incitmeyen, hoşgörülü, yardımsever, karşısına çıkan tüm güçlüklere karşı sabırla mücadele eden, darbelere direnen, dinleyen, yanlışları kırmadan düzelten, ailesine ömrü boyunca dua eden, tüm aile fertlerinin tahsili için gayret gösteren, teşvik eden, her ziyaretimizde gülen yüzü, anıları ve nüktedan kişiliğiyle bizleri başka bir aleme götüren, bağnazlığa karşı, akıldan yana, Kuran’dan taraf olan, uzun yıllar devam eden hastalıkları sırasında ah etmeyen büyüğümüz.

 

Hacı Avni ÇAĞLAR’ı 29 Nisan 2020 tarihinde kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz.

 

Hastalığı boyunca tüm tedavi süreciyle ilgilenen;

Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Erdoğan ÇAKMAK’a,

Uzun zaman tedavisini yürüten Samsun Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman Sırrı KILIÇ’a,

Kardiyoloji Doktoru Doç. Dr. Uğur ARSLAN’a ve tüm sağlık çalışanlarına,

Şükranlarımızı sunuyoruz.

Değerli büyüğümüzü rahmetle anıyor ve cenazemize katılarak bizleri yalnız bırakmayan, arayan acımızı paylaşan tüm dost ve akrabalarımıza, teşekkür ediyoruz.

 

Eşi :

Hacı Havva ÇAĞLAR

 Oğulları :

Ramazan ÇAĞLAR, Rafet ÇAĞLAR

 Kızları :

Fatma KURUOĞLU, Suzan KURUOĞLU, Sezen ÇAĞLAR

Damatları :

Şerif KURUOĞLU, Cemil KURUOĞLU, İhsan ÇAĞLAR

 Torunları :

Levent KURUOĞLU, Gülsüm KURUOĞLU, Muharrem KURUOĞLU, Kadir KURUOĞLU, Caner KURUOĞLU, Büşra KÖKSAL, Selin ÇAĞLAR, Furkan ÇAĞLAR, Alperen KURUOĞLU,

Gelinleri :

Melek ÇAĞLAR, Nezire ÇAĞLAR, Güneş KURUOĞLU, Meryem KURUOĞLU

Recep YAZGANRecep YAZGAN