Güncel
Giriş Tarihi : 12-05-2019 15:20   Güncelleme : 12-05-2019 15:20

Canik Ailesi İftarda Buluştu

Canik Belediyesi çalışanları ve aileleri düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. İftarını çalışma arkadaşlarıyla birlikte açan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Canik olarak biz büyük bir aileyiz.Bu büyük ailemizle birlikte Canik’imize güzel hizmetlerde bulunacağız" dedi.

Canik Ailesi İftarda Buluştu

Canik Belediyesi tarafından Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye bünyesinde görev yapan çalışanlar ile aileleri katıldı. İftar yemeği öncesinde masaları tek tek dolaşan ve belediye çalışanları ile ailelerine hayırlı iftarlar dileyen başkan Sandıkçı, çalışanlarına ve ailelerine hayırlı Ramazanlar diledi.

RAMAZAN’IN RUHUNA UYGUN PROGRAMLAR

İftarda konuşan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı,” Rahmet ve mağfiret ayını yaşadığımız bu mübarek günlerde hepinizin de bildiği gibi ramazan ayının maneviyatına uygun programlar icra ediyoruz.Belediyemizin ve ilçemizin sorunlarını gündemimize alırken keyfiyete göre değil öncelik sırasına göre hareket ediyoruz.Ramazan ayı başlamadan evvel kamuoyu ile de paylaştık. Bu sene belediye önündeki iftar davetlerini konser etkinliği gibi etkinlikleri gerçekleştirmedik. Bunun yerine ÇAT KAPI iftarlarımızla vatandaşlarımızın evine konuk oluyoruz ve teravih namazı sonrasında vatandaşlarımızla bir araya geliyorum” dedi.

KILI KIRK YARARAK HAREKET EDİYORUZ

Canik Belediyesi’nin içinde bulunduğu ekonomik duruma göre hareket edeceklerini söyleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı,”Mali durumumuz nedeniyle tasarruf tedbirleri uygulayarak başladık, öyle de devam ediyoruz. Meselelerimizi çözerken kılı kırk yararak kamu kaynaklarını doğru kullanma noktasında hareket ediyoruz. Ramazan ayı programlarımızı da bu nedenle hem inancımız inandığımız değerler gereği hem de mali kaynakları doğru kullanmak adına daha sade daha samimi bir şekilde geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

TÜM ÇALIŞANLARIMIZDAN DAHA ÇOK ÖZVERİ BEKLİYORUM

Canik Belediyesi çalışanlarının bugüne kadar bir çok olumsuzluğa rağmen özverili çalıştıklarını belirten Başkan Sandıkçı,” Özellikle belediyemizin içerisinde bulunduğu mali duruma baktığımızda çalışanlarımızdan daha çok özverili çalışmalar bekliyorum. Bu belediye hepimizin. Hep birlikte ilçemize hizmet ediyoruz. Çalışanlarımızdan beklentim ellerini taşın altına koymaları ve belediyem için, ilçem için daha fazla ne yapabilirim, üretebilirim diye dertlenmeleridir. Bu konuda tüm çalışanlarımızdan maksimum derecede destek istiyorum.İşini düzgünce yapan, harama bulaşmayan,üreten herkes benim başımın tacıdır. Kimseye karşı bir önyargım yok.Hep birlikte inşallah raydan çıkmış bu treni rayına sokacağız. Bunu yaparken de bozulmuş vagonları onaracağız, düzelteceğiz ve yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

EKİP RUHUNA UYGUN BİR AİLE ORTAMI OLUŞTURACAĞIZ

Canik Belediyesi çalışanlarının işe gelirken yüksünmediği bir ortam oluşturmak istediklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı,” Amacımız tüm çalışanlarımızın aile ortamındaki gibi samimi ve ekip ruhuna uygun bir şekilde bir arada mutlu çalışmalarını sağlamak. Tam olarak düzenimizi kurduğumuzda o zaman hep birlikte daha verimli bir şekilde koşacağız. Takım oyunu oynayarak ekip ruhuyla hareket edeceğiz.Bu belediyede eksiklik olarak gördüğüm ve çok önemsediğim aile ortamı oluşturacağız. Herkesin birbirinden emin olduğu,herkesin layıkıyla işini yapmaya çalıştığı samimiyet ortamının oluştuğu bir aile ortamını oluşturduğumuzda sorunlarımızı en kısa sürede çözeceğimize inancım tam” dedi.

EMANETE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Canikli vatandaşların kendilerine verdikleri emanete sahip çıkacaklarını belirten Başkan Sandıkçı” Bizler ‘Hiç kimse elinin emeğinden daha hayırlı bir kazanç elde edemez’ diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Üzerimizde bize oy veren vermeyen tüm Canikli hemşerilerimizin emaneti var. Bu emanete iyi bakmak durumundayız. Bu emanete hıyanet edilmesine müsaade etmemek durumundayız. Yanlış uygulamaları tasvip etmemiz,devam ettirmemiz yahut göz yummamız mümkün değil. Adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde belirli bir ölçü dahilinde bu uygulamaları da vakti geldiğinde sonlandırmak mecburiyetindeyiz. Tıkanmış olan boruları açacağız ki su aksın yatağını bulsun” şeklinde konuştu.

adminadmin