Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-04-2020 14:00   Güncelleme : 09-04-2020 14:00

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı "İlçemizdeki İhtiyaç Sahiplerine Ulaşmak İçin Muhtarlarımızla Birlikte Çalışıyoruz"

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda merkez mahalle muhtarlarıyla sosyal mesafe kuralını da dikkate alarak bir araya geldi. Başkan Sandıkçı, mahalle muhtarlarına, koronavirüs salgını ile ilgili fikir alışverişi üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı

"Ülkemizde de ölümlere neden olan koronavirüs salgının önlenmesine yönelik Canik mahalle muhtarlarına, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Sandıkçı, "Salgının ülkemizde görülmesinin ardından belediye olarak, devletimizin ve bakanlıklarımızın uyarılarını harfiyen uygulayarak ilçemizde gerekli tüm önlemleri aldık, almaya da devam ediyoruz. İlçemizin tamamında, kamu kurumlarında, pazar yerlerimizde, sokaklarımızda, caddelerimizde, dezenfeksiyon çalışmalarımız ve anti-bakteriyel sabunlu suyla yıkama çalışmalarımız, salgından korunmak için bilgilendirme çalışmalarımız aralıksız sürüyor"

 

Muhtarlarımız mahallelerimizdeki gözümüz kulağımız

"Siz muhtarlarımız bizlerin mahallelerimizdeki gözümüz kulağımızsınız" diyen başkan Sandıkçı, "Özellikle ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde muhtarlarımızın görüşleri, düşünceleri, gözlemleri her zamankinden çok daha fazla önem kazanmakta. İçinde bulunduğumuz bu durumdan kurtulmak için başka neler yapabiliriz, insanlarımızın yaşamına daha fazla nasıl dokunarak onların mutlu, sağlıklı yaşamalarına destek olabiliriz diye muhtarlarımızla bir araya gelmek istedik. Muhtarlarımızla birlikte gerçek ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı ulaştırmak istiyoruz. Zorda kalan, aşsız kalan, hiç bir insanımızın olmasına gönlümüz razı gelmez. Gıda yardımlarımızı, temizlik malzemesi yardımlarımızı ulaştırmak için ekiplerimiz ilçe insanımızın günün her saati hizmetinde. Yeter ki gerçek ihtiyaç sahiplerini bulalım. Muhtarlarımızdan gelen istek ve talepleri dikkate alarak, birlikte güç birliği yaparak insanlarımızın yaşamlarına dokunmaya, sağlıklı yaşamaları için gerekli çalışmaların içinde almaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Ülkemizin geleceği için güç birliği içinde olmalıyız

"Devletimizin dimdik ayakta durabilmesi, güçlü olması, insanlarımızın sağlıklı, mutlu olmasına, bir ve beraber olmasına bağlıdır" diyen başkan Sandıkçı sözlerini şu şekilde tamamladı; "Devletimizi güçlü kılmak için, tüm hizmet paydaşlarımızla birlikte tüm imkânlarımızı seferber ederek, vatandaşlarımızın sağlığı mutluluğu için, ihtiyacı olanın yanında olmaya, muhtarlarımızdan gelen talepleri gidermeye, herkesin evine sıcak aş olmaya devam edeceğiz. İnşallah yakın zamanda bu salgından kurtulacağız. Devletimizin tüm uyarılarını dikkatle takip edelim. Salgın riski ortadan kalkana kadar evlerimizde kalalım"

Recep YAZGANRecep YAZGAN