Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 27-06-2020 16:38   Güncelleme : 27-06-2020 16:38

Canik Belediyesi Koronavirüs’e Meydan Okuyor!

Samsun Canik Belediyesi, pandemi süreci boyunca başlattığı çalışmalarını eksiksiz ve önlemleri dikkate alarak yürütmeye devam ettiriyor.

Canik Belediyesi Koronavirüs’e Meydan Okuyor!

Yaşanan küresel salgından dolayı kişisel temizliğin yanında ortamlarında temizliği oldukça önemli olmaya başladı.

Küresel salgının ilk günlerinden itibaren çalışanların ve ilçe halkının sağlığı için belediye binası başta olmak üzere her ortamı ve sosyal alanı dezenfekte eden Canik Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Pazar yerlerine el dezenfektanı standı kurarak gerekli hijyen ortamını sağlayan Canik Belediyesi küresel salgına karşı bir program oluşturarak halkın yoğun olarak bulunduğu park, bahçe, meydanlar, sokaklar, otobüs durakları, banklar ve çöp konteynerleri gibi virüsün tutunabileceği her alanı düzenli olarak dezenfekte etti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ”Halkımızın sağlığı için gerekli tüm önlemleri almaya devam ediyoruz” diyerek Koronavirüs önlemleri kapsamında halkın sağlığı için özveriyle çalışan Belediye Başkanı Sandıkçı, insanların sıklıkla kullandığı asansörlerin de dezenfekte edilmesi gerektiğini vurguladı.

BELEDİYE EKİPLERİ MASKE VE ELDİVEN DAĞITTI

Halkın sağlığına önem veren Canik Belediyesi, pazar yerlerinde el dezenfektanlarının yanında maske ve eldiven de dağıtarak salgının yayılma hızını kontrol altına almaya ve gerekli hijyenik ortamı sağlamaya çalıştı.

CANİK BELEDİYESİNDEN ÇALIŞANLARINA İZİN

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı; "Halkımıza yönelik önlemleri alırken, kamu hizmeti sunan ve ilçemize hizmet için canla başla çalışan mesai arkadaşlarımızı da unutmuyoruz.” açıklamasında bulunarak çalışanlarına verdiği değeri göz önüne serdi.

Yaşanan küresel salgın sürecinde hem halkın hem de çalışanların sağlığına önem veren Canik Belediyesi, sağlık problemleri ve kronik rahatsızlığı olanlara da  idari izin kullandırdı.

Semanur BENLİ

Recep YAZGANRecep YAZGAN