Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-08-2022 10:49   Güncelleme : 01-08-2022 10:49

Canik Devgeriş Mahalle Muhtarı CHP İl Başkanı Fatih Türkel’i Yalanladı!

CHP İl Başkanı Fatih Türkel’in Samsun Canik İlçesi Devgeriş mahallesinde, mahalleye hizmet yapılmadığı yönünde sarf ettiği cümleleri Devgeriş Mahalle muhtarı Necip Ölmez yalanladı.

Canik Devgeriş Mahalle Muhtarı CHP İl Başkanı Fatih Türkel’i Yalanladı!

CHP Canik İlçe Başkanı Bülent Kutbay, CHP Canik Meclis Üyesi Hale Günaydın ile birlikte Canik Devgeriş Mahallesi'ni ziyaret eden CHP İl Başkanı Fatih Türkel’in “AK Parti'nin bütün şehir yasası garabetinin en büyük sıkıntısını çeken mahallelerden biri Devgeriş Mahallesi. evgeriş mahallemiz şu an ne köy ne mahalle durumunda. Hayvancılığı devam ettirmek istiyorlar.” Şeklindeki cümlelerine Canik Devgeriş Mahallesi Muhtarı Necip Ölmez tarafından yalanlama geldi.

BAŞKAN HER DERDİMİZE KOŞUYOR

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkeri bir video mesaj ile yalanlayan Canik Devgeriş Mahallesi Muhtarı Necip Ölmez, “Başkanımız İbrahim Sandıkçı’dan Allah razı olsun, her derdimize her sıkıntımıza koşuyor” diye konuştu.

Muhtar Necip Ölmez şöyle devam etti; “Başkanımız on numara bir insan. Başkanımızla bir yola giriştik, imar yollarının çalışmasını devam ettiriyoruz. Geçtiğimiz Cuma günü buraya CHP İl Başkanı, ilçe başkanı, encümen üyeleri gelmiş. Burada konuştukları yanlış sözlerden dolayı bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım.

Bizim sadece Ahırlarla, atık sularla aşağıda petrol ofisiyle oldu. Onlar şikayet ettiler. Başkanımıza gittim, başkanımıza gittim, halkın bu geçimidir dedim. Başkanımız muhtar öyle kolay değil, bunlar kaldırtmaya çalışıyor diyerek başkanımız bizden tarafa çıktı. Başkanımız bizden tarafa çıktı. Başkanımızın hiç kimsenin ekmeğiyle oynadığı yok burada.

Geçen sene Hasköy Devgeriş arası yolumuz bağlandı. Bir kilometre yolumuz açıldı. Hatta O yol içinde bir milyon lira masraf oldu. Burada da bu yıl imar yolları için toplam 14 kilometre yolumuz açılmış oldu. Altyapı için de çalışmalar başlayacak Allah nasip kısmet ederse alt yapı doğalgaz çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor.

Kardan dolayı elektrik problemimiz yaşandı. Kardan dolayı teller koptu, elektrik direkleri yıkıldı. Başkanımız sayesinde Allah razı olsun 12’ye kadar kepçeler greyderler yolumuzu açtı 12’den sonra tekrar yaptı yollar kapandı. Tekrar kendisin aradım tekrar makinaları buraya döktü. Hem elektriğimiz yaptı, yollar açılmadan elektriği yapamazsın.

Burada yukarıda köyümüzün en başında komşumuzun gelini doğum yaptı.  Aşağıda kaldı doğumdan çıktı evinde gitmek için başkanımız makam arabasıyla yukarıya hastayı evine bıraktı.

İbrahim Başkanımız buraya geldikten sonra biz başkanımızın var olduğunu anladık. Yakın alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum.

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN