Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-01-2021 06:46   Güncelleme : 20-01-2021 06:46

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Belediye Personeli Kan Verdi!

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve belediye personeli Türk Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Belediye Personeli Kan Verdi!

Çarşamba Belediye binası önünde gerçekleşen kan bağışı etkinliğinde, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve belediye personelleri kan bağışında bulundu.

Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ve Türk Kızılay Canik Şubesi İkinci Başkanı Köksal Öner’de Çarşamba Belediye binası önünde düzenlenen kan bağışı kampanyasında yer aldı.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve belediye personelinin de katıldığı kan verme etkinliğinde konuşan Başkan Doğan, verilen her damla kanın bir can olduğunu belirterek tüm Çarşamba halkını kan bağışı yapmaya davet etti.

Belediye Başkanı Halit Doğan, “Pandemi döneminde kan ihtiyacımız geçtiğimiz zamanlara oranla daha da arttı. Biz de Çarşamba Belediyesi olarak kan bağışının bir vefa borcu olduğu düşüncesi ile bugün kan bağışlarımızı gerçekleştirdik. Yapılan her kan bağışının bir cana hayat olabileceğinin bilincindeyiz ve bu yüzden tüm halkımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Kızılay kan bağış aracı, belediyemizin önünde bağışları alacaktır. İlk bağış ben ve belediye personelimizden oldu. Unutmayalım ki her bir damla kan, kurtarılan bir can, dokunulan bir hayat demektir. Gelin kan bağışında bulunarak hep birlikte canlara can katalım” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN