Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 08-12-2020 08:33   Güncelleme : 08-12-2020 08:35

Çarşamba Stadına Menteşoğlu Adı Verilsin mi?

Çarşamba Stadına Menteşoğlu Adı Verilsin mi?

Yazımıza Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerimizi ileterek başlayalım.

Geçtiğimiz günlerde futbolun efsanelerinden Maradona hayatını kaybetti. Nopoli takımı Maradona sayesinde tarihinin en başarılı dönemini yaşamıştı. Ölümü üzerine stadlarına Maradona adını vereceklerini duyurdular.

O, Maradona’nın bir sözü vardı ki, onu daha da büyük yapmıştı. Efsane, “İtalya’ya gelene kadar Vatikan’a ve Papa’ya saygım vardı. Gördüm ki, Vatikan’ın çatısı altın kaplama ve Papa Afrika da açlık çeken çocuklara yardım çağrısı yapıyor.  Yardım toplayacağınıza çatılardaki altınları satın çocuklara yardım edin” demişti.

Napoli stadına Maradona’nın adının verilmesi üzerine Çarşambalı bir öğretmen abimiz bu haberi duyurarak “Çarşamba stadının adı Hasbi Menteşoğlu stadı olarak değiştirilsin” diye sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Biz, emir kipi kullanmayalım “Değişsin mi?” diye soralım.

Biz de o paylaşımı destekledik ve bu teklifi olumlu buluyoruz. Çünkü rahmetli Hasbi Menteşoğlu hem Çarşamba için hem de Samsun için çok önemli bir değerdir ve bütün Samsunsporlular tarafından saygı ile anılmaktadır.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN