Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-07-2020 14:34   Güncelleme : 25-07-2020 14:38

Çepni "Samsun’da Düğünlerde Pandemi Önlemlerine Azami Ölçüde Riayet Ediyoruz!"

Samsun Düğün Salonları Ve Organizasyon Firmaları Derneği – SAMDOD Başkanı Aykut “Çepni gerek düğün salonlarımız, gerek organizasyon şirketlerimiz gerek ise sektörümüzde tamamlayıcı hizmet olarak yer alan fotoğrafçılar ve yemek fabrikaları olarak KOVİD-19 salgın sürecinde işletmelerimizde ve vermiş olduğumuz hizmetlerde azami önlemi aldığımızı belirtmek isterim ”dedi.

Çepni

Çepni Samsun’da düğünlerde Kovid 19 salgınına karşı her türlü önlemi aldıklarını da belirterek şöyle devam etti;

“Sektörde faaliyet gösteren ve hizmet sağlayan üyelerimizin Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığının koymuş olduğu kurallar ve Sağlık Bakanımızın düzenli uyarıları bizlerin KOVİD-19 salgınında alınacak önlemler konusunda taviz vermememizi ve önlemleri tüm kurallara uygun şekilde uymamıza vesile olmaktadır.

Bu sorumluluk bilincinde evlenecek ve evliliğe adım atacak çiftlerin, ailelerinin ve sevdiklerinin huzur içinde sağlıklı ve bir o kadar da hatıralarında kalacak bir düğün, nişan, kına ortamı oluşturmak öncelikli hedefimizdir.

Bu hedefte biraz önce de bahsettiğim gibi koyulan kurallar ve kural koyucuların kurallarını denetleyenler kurumlar ile birlikte organizasyonların toplum sağlığını etkilemeyecek şekilde gerçekleşmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda biz hizmet sunan ticari işletmeler kadar vatandaşlarımız da bilinçli. Bu durum bizlerin de işini kolaylaştırıyor.

Gerek çiftlerin, gerek ailelerin, gerekse davetliler huzur ve sağlık içinde organizasyonlarını yapıyorlar.

Bu vesile ile KOVİD-19 salgın sürecinde üyelerimize ve vatandaşlarımıza göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ediyorum.”

Recep YAZGANRecep YAZGAN