Güncel
Giriş Tarihi : 05-05-2015 16:14   Güncelleme : 05-05-2015 16:14

Ceritoğlu’ndan Dede Ocağına Vefa

AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, seçim çalışmalarını dede ocağında sürdürdü

Ceritoğlu’ndan Dede Ocağına Vefa
AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, seçim çalışmalarını dede ocağında sürdürdü.
Dede ocağı olan Boğazkale ilçesine bağlı Yekbas köyünü ziyaret eden AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, coşkuyla karşılandı. Hemşehrilerinin yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılaşan Ceritoğlu, hem vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, hem de 7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti’ye destek istedi.
Kendisinin bu topraklarda yetişmiş birisi olduğunu ve hiçbir zaman Yekbasla bağlarını koparmadığının altını çizen Ceritoğlu, “Siyaseti araç, hizmeti amaç edendik. İnandığımız yolda emin adımlarla yürüyoruz. Kutlu yürüyüşümüze dede ocağımızla devam ediyoruz. Ben bu topraklarda yetiştim, bu topraklar ile hiçbir zamanda bağlarımı koparmadım. Hemşehrilerimin ne sorunu varsa hepsiyle yakından ilgilendim. İlgilenmeye de devam edeceğim. Yekbas’ta dere ıslahı ile ilgili bir problemimiz vardı. Bu bize iletildikten sonra hemen gerekli girişimlerde bulunduk. Girişimlerimiz sonucunda derenin ıslah çalışması yapıldı, etrafı korkuluklarla çevrildi. Bir ziyaretimizde köyümüzde çocukların oynayacağı alan olmadığını gördük. Bunun sonucunda yaptığımız gerekli girişimler sonucu köyümüze çocuklar için oyun grupları kazandırdık” dedi.
AK Parti’yi daha ileri bir noktaya taşıyacaklarını dile getiren Ceritoğlu, “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yüzde 75 oy talebine karşılık vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Çorum için elimizden geleni yapacağız. Türkiye’nin daha iyi bir geleceğe sahip olabilmesi için AK Parti ile devam etmemiz gerekiyor. AK Parti demek istikrar demek, istikrar demek yatırım demek. Yıllar sonra yakalanan istikrar ortamı Türkiye için büyük bir avantaj sağladı. İstikrar sürüyor, Çorum büyüyor. İstikrar sürüyor Türkiye’ye büyüyor. Boş sloganlar atmıyoruz, icraat yapıyoruz. AK Parti yapar, muhalefet konuşur” diye konuştu.
7 Haziran seçimlerinin hem Çorum, hem Türkiye hem de dünya Müslümanları için büyük önem arz ettiğini dile getiren Ceritoğlu, “Bundan dolayıdır ki; bu seçimlerde sandıklardan ne kadar güçlü çıkarsak bölgemizde ve dünya genelinde o kadar güçlü bir ülke olacağız. Gerek ilimizin gerekse ülkemizin 2023 hedefine ulaşması için Çorum’da 4 Türkiye’ye 400 Milletvekili hedefini koyduk. Ben eminim ki hiçbir seçimde bizleri mahcup etmeyen siz değerli hemşehrilerimiz bu seçimlerde de gerekli hassasiyeti gösterecek ve özelde yeni Çorum, genelde ise yeni Türkiye’nin 2023 hedefine ulaşmak için katkı sunacaksınız” şeklinde konuştu.
adminadmin