Güncel
Giriş Tarihi : 13-02-2015 13:00   Güncelleme : 13-02-2015 13:00

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Ortaköy ve Dodurgu'ya ödenek

ÇORUM (AA) - AK Parti çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Ortaköy ve Dodurga ilçeleri'ne 75'er bin lira ödenek gönderildiğini bildirdi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Ortaköy ve Dodurgu'ya ödenek

ÇORUM (AA) - AK Parti çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Ortaköy ve Dodurga ilçeleri'ne 75'er bin lira ödenek gönderildiğini bildirdi.

Bağcı, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın çevre ve mekansal düzenlemelere katkıda bulunmak üzere Ortaköy ve Dodurga ilçelerine destekte bulunduğunu belirtti.

İlçeleri yaşanabilir kılmak adına yürütülen desteklemelerin devam ettiğini vurgulayan Bağcı, açıklamasında şunları kaydetti:

"Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca, Ortaköy ilçemize 75 bin, Dodurga ilçemize de 75 bin olmak üzere toplam 150 bin lira ödenek temin edilmiş olup bu ödenekle çevre ve mekansal düzenleme projelerine destek sağlanmıştır. Her zaman ifade ettiğimiz gibi ilçelerimizi yaşanabilir kılmak için çabalayan AK Belediyeciliğin güzel örneklerini ortaya koyan belediye başkanlarımızın projelerine destek vermeye devam edeceğiz. Halkımızın partimize olan güven ve desteğini el birliği içinde çalışarak daha da yükselteceğiz. Ödenek talimatını veren Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın İdris Güllüce'ye ilçelerimiz adına teşekkür ederim. Hayırlı olsun."

adminadmin