Güncel
Giriş Tarihi : 27-08-2015 20:00   Güncelleme : 27-08-2015 20:00

CHP İzmir Milletvekili Sındır:

GİRESUN (AA) - CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, "CHP koalisyon hükumeti kurulması sürecinde kendisinden önce Türkiye'yi düşünen anlayışla hareket etti

CHP İzmir Milletvekili Sındır:

GİRESUN (AA) - CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, "CHP koalisyon hükumeti kurulması sürecinde kendisinden önce Türkiye'yi düşünen anlayışla hareket etti. Kızıp, küsüp masadan kalkmadı ve sonuna kadar mücadele etti" dedi.

Sındır, CHP Giresun İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin 7 Haziran seçimi sonrası oluşan siyasi ortamda, koalisyon hükumeti kurulması sürecini en iyi şekilde yönetmeye çalıştığını söyledi.

CHP'nin koalisyon kurulması için adeta vücudunu taşın altına koyduğunu savunan Sındır, "Ülkenin sorunlarını çözmek için 5 temel sorunu ortaya koyarak koalisyon görüşmelerine başladık. CHP koalisyon hükumeti kurulması sürecinde kendisinden önce Türkiye'yi düşünen anlayışla hareket etti. Kızıp, küsüp masadan kalkmadı ve sonuna kadar mücadele etti" diye konuştu.

Sındır, dürüst, samimi ve objektif hareket ederek sonuna kadar beklediklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Biz seçim hükumeti değil, Türkiye'yi 4 yıl yönetecek hükumet kurulması için mücadele ettik. Türk halkı 1 Kasım'da yeniden seçime gidecek. Hedefimiz tek başına iktidara gelmektir. Hedefimiz, seçimden birinci parti olarak çıkmaktır. Halkımıza güveniyoruz. Yaşananları en iyi şekilde değerlendirerek partimize gereken desteği vereceklerdir."

adminadmin