Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-04-2017 09:35   Güncelleme : 12-04-2017 09:35

Çiğdem Karaaslan 19 Mayıs'ta Konuştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 19 Mayıs İlçesi Ak Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Genç Kürsü" başlıklı söyleşi için 19 Mayıs İlçesine konuk oldu.

Çiğdem Karaaslan 19 Mayıs'ta Konuştu

Ak Parti 19 Mayıs Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yazar’ın selamlama konuşmasıyla başlayan programa katılımın çok yoğun olduğu gözlemlendi.

‘18 Maddelik değişimde hedef alınan tek bir madde var o da 18 Yaşında seçilme hakkının verilmesi’ diyen Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan; ‘’18 yaşına gelen bir gence diyoruz ki sen askere gidebilirsin ve bu vatanı savunabilirsin. Vatan uğruna can verebilirsin, vatan topraklarını sana emanet diyoruz. Gençlere, 18 yaşına geldin, aile kurabilirsin, bir ailenin sorumluluğunu alabilirsin, evlatlar dünyaya getirebilirsin diyoruz. Şirketin başına geçebilirsin diyoruz. 18 yaş hayatın en önemli tercihlerinin yapıldığı çağ. Kısacası çok büyük sorumluluklar almasına fırsat verdiğimiz gençlere diyoruz ki, ‘Oraya kadar. Sen kimin seni yöneteceğine karar verebilirsin. Belediye başkanını, muhtarı, başbakanı seçebilirsin ama kusura bakma sen meclisten vekil olarak içeri giremezsin diyoruz. Şimdi bunu değiştiriyoruz” diye konuştu.

 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu konuşmasında; ‘’Mensubu olduğumuz Ak Parti’nin ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğe verdiği önemin bir göstergesi olarak bugün burada toplandık. Partimiz, her alanda olduğu gibi, Cumhuriyetimizin 100. yılını karşılarken de gençliğin düşüncelerini, hayallerini, beklentilerini önemsiyor. Bizim de amacımız genç kardeşlerimizle buluşup 2023-2053-2071 hedeflerimizde ülkemizi görmek istediğimiz yeri konuşmak. Bununda ilk adımı 16 Nisan’da önümüze gelen sandıktır. Güçlü bir EVET ile sandıktan çıkarak bu hedeflere hızla ulaşmamız için hiçbir engel kalmayacaktır. Unutmayalım ki, inanmak başarmanın yarısıdır. Ve inanmak da hayal etmekle başlar” şeklinde konuştu.

Oktay ZERRİN- Samsun

 

 

adminadmin