Güncel
Giriş Tarihi : 18-02-2021 09:25   Güncelleme : 18-02-2021 09:25

Çiğdem Karaaslan "Bütün Zorlukların Üstesinden Geleceğimize İnanıyorum"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çiğdem Karaaslan

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Rahmet, mağfiret ve bereketin yeryüzünü kuşattığı mübarek Üç Aylar’a girmiş bulunuyoruz. Millet olarak bu manevi mevsime girişimizin habercisi Regaib Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzurunu ve tarifsiz sevincini yaşıyoruz.

 

Regaib Kandili, rağbetimizin yalnızca yaratıcımıza olması gerektiğini bizlere bir kez daha hatırlatan, özümüze dönüşün ve manevi dirilişimizin sembolüdür. İçinden geçtiğimiz bu kutlu zaman dilimlerini ruhlarımızın arınışının, dayanışma duygularımızın ve kardeşliğimizin daha da pekişmesinin vesilesi olarak görmeliyiz.

 

İdrak edeceğimiz Mübarek Regaib Kandili’nin ve Üç Aylar’ın; insanlığın büyük imtihanlarından biri olan ve etkilerini her alanda hissettiren koronavirüs salgınından kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum. Sıkıntı ve musibetleri sabır ve tevekkül ile aşacağımıza, bu mübarek aylarda edeceğimiz dualarla tüm zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum.

 

Duaların geri çevrilmeyeceğinin müjdelendiği bu özel günlerde; ülkemizin farklı cephelerde verdiği mücadelenin başarıya ulaşması, milletimizin sıhhat ve afiyeti, sınırlarımızın içinde ve sınır ötesinde mukaddesatımız uğruna canları pahasına mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin zaferi için ellerimizi semaya kaldırıyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, bu müstesna gecenin bereket ikliminin insanlığın hidayetine, barış ve huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum.”

Recep YAZGANRecep YAZGAN