Güncel
Giriş Tarihi : 09-01-2015 12:30   Güncelleme : 09-01-2015 12:30

Çorum'da elektrik kesintisi

ÇORUM (AA) - Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A

Çorum'da elektrik kesintisi

ÇORUM (AA) - Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) Çorum İl Koordinatörlüğünce Kargı ve Bayat ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

YEDAŞ Çorum İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yürütülen faaliyetler kapsamında Kargı ve Bayat ilçelerinde bakım onarım çalışması yapılacağı belirtildi. 

Açıklamada, Kargı ilçesinde 11 Ocak Pazar günü 08.00 ile 16.00 saatleri arasında Çukuralıç, Akkise, Halılar, Çakırlar, Yeşilköy, Dereköy, Saraçlar, Hacıveli, Başköy, Gümüşoluğu, Gökbudak, Tepelice, Akcataş, Bozarmut, Yağcılar, Çobanlar, Alioğlu, Çal, Çobankaya ve Karaosmanlı köyleri ile Kargı Belediyesi ve civarına elektrik verilemeyeceği belirtildi.

Aynı gün Bayat ilçesinde de 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Tepebayat Mahallesi'nin tamamının elektrik kesintisinden etkileneceği bildirilen açıklamada, kesintiden dolayı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

adminadmin