Güncel
Giriş Tarihi : 01-05-2015 16:34   Güncelleme : 01-05-2015 16:34

Develi Kaymakamı Enver Ünlü 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Nedeniyle Mesaj Yayınladı

Develi Kaymakamı Enver Ünlü 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Develi Kaymakamı Enver Ünlü 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Nedeniyle Mesaj Yayınladı
Develi Kaymakamı Enver Ünlü 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Develi Kaymakamı Enver Ünlü, "Tüm dünyada emeğiyle geçinenlerin 1886 yılından beri kutladıkları 1 Mayıs, ülkemizde de 2008 yılı Nisan ayından itibaren “Emek ve Dayanışma Günü” olarak ilan etmiş olup, 2009 yılının Nisan ayında Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen yasa ile 1 Mayıs resmi tatil olarak ilan edilmiştir" ifadesinde bulunduğu mesajını şu şekilde sürdürdü:
"Ülkelerin gelişmesinde ekonomilerinin yapılanmasında büyük emeği bulunan işçi kardeşlerimizin hak arayışlarının mücadelesini simgeleyen, toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmete sunan işçi, memur tüm çalışanların emeklerinin değerini ifade etmek amacı ile kutladıkları 1 Mayıs’ın insan onuruna yaraşır şekilde dostluk, kardeşlik ve dayanışma içerisinde bir bayram havasında kutlanacağına olan inancım tamdır.
En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültüre sahibiz. Bu kültürün gelecek nesillere taşınması adına, 1 Mayıs çok büyük anlam ifade etmektedir.
1 Mayıs’ın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi dileğiyle; Ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına büyük emek veren çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum."
adminadmin