Teknoloji
Giriş Tarihi : 05-06-2023 13:19   Güncelleme : 05-06-2023 17:22

Dijitalin Gücü Siber Hakimiyet

Pandemiden sonra sıklıkla ismini duymaya başladığımız dijital dünya gün geçtikçe etkisini artırıyor.

Dijitalin Gücü Siber Hakimiyet

Birçok sektörü etkisi altına tutuyor ve dünyanın en büyük ülkesi büyüklüğünde…

Yönettiği para ise rakamlar ile ifade edilebilecek konumda değil.

Bu dünyanın beyinleri  ülkelerin savunma sanayisinden başlayıp barajlarından bankalarına uydusundan evdeki robot süpürgesine kullandığımız telefondan televizyona hatta buzdolaplarına kısacası insan hayatının her alanına dahil olmayı hedefleyen ve bunu başaran uzmanlar için  uzaktan erişim ile yönetilebilen her alan ciddi bir Pazar konumunda.

Bu pazarı siber güvenlik dediğimiz kavram ve içinde dijital pazarlama kontrol altında tutuyor.

BUNU BİRKEZ DAHA SEÇİMLERDE GÖRDÜK.

Ülkemiz ve dünya için çok önemli bir seçim olan 14 ve 28 mayıs seçimleri sırasında ciddi öneme sahip olan siper beyinler stratejik, analitik, algı yönetimi, siber güvenlik, sosyal medya ileri seviye yönetimi, toplum mühendisliği, anatomi, biyoloji, matematik, yapay zeka, yazılım ve neredeyse tüm bilimleri kullanarak emperyalist ülkelere karşı savaş veriyor.

Samsun seçimlerinde bunu açıkça gördük.

Google ve tüm sosyal alanları kullanan algı ve toplum mühendisliği konusunda iyi bir strateji izleyen adayları izlediğimizde ve konuyu yakından takip ettiğimizde karşımıza Erkan Hoş ismi çıktı.

Kim bu Erkan Hoş?

Arnoma Marketing ceosu  E - Ticaret İşveren Sendikası Samsun İl Başkanı Erkan Hoş, dijital pazarlama uzmanı ve reklam danışmanı olarak adını duyurmuş bir işadamı.

Bu alan öylesine önemli ki sosyal medya gerçeği artık hayatımızın büyük bir bölümünü meşgul ediyor. Bir sonraki yazımda bunların örneklerini sizlere aktaracağım

Recep YAZGANRecep YAZGAN