Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 27-10-2020 08:39   Güncelleme : 27-10-2020 08:39

Doğru İşler Yapılınca Oluyormuş Değil mi?

Doğru İşler Yapılınca Oluyormuş Değil mi?

Samsunspor nihayet doğru işler yaptı ve Lig’in en zor yenilebilecek takımlarından birisi olan Ankara Keçiörengücü’nü farklı bir skorla 4-2 yendi.

Demek ki doğru işler yapılınca oluyormuş değil mi? Haftalardır yazıyoruz Samsunspor bu maçın ikinci yarısında oynadığı şekilde oynamalı diye ama sürekli yavaş, sağa sola ve geriye oynayarak rakiplere pozisyon alma ve açıklarını kapatma imkânı veriyordu.

Bir kere şunu söyleyeyim sakat ya da cezalı değilse Kubilay mutlaka takımda ilk on bir başlamalıdır. Nasıl oynatılacağı  “Döverek mi!”  oynatırız severek mi oynatırız onu da bilemiyorum ama bir şekilde oynatılmalıdır. Bazı oyuncular özeldir ve özel ilgi ister burada maksat Samsunspor’un menfaatidir.

Eskişehir maçı ve Keçiörengücü maçının ilk yarısını izleyince yine tedirgin olduk ama öyle bir ikinci yarı oynadık ki herkes görevini gereği gibi yaptı.

Koşmuyorduk koştuk, hücumda çoğalamıyorduk çoğaldık, coşkusuz oynuyorduk coşkulu oynadık. Ön alanda pres yapmıyorduk onu da yaptık ve çok başarılı olduk. Şut çekmiyorduk çokça şut çektik ve en önemlisi de çok çabuk oynayarak rakibin hatalarından faydalandık.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN