Güncel
Giriş Tarihi : 29-09-2015 13:02   Güncelleme : 29-09-2015 13:02

Düzce Belediyesi’nin 2015 Yılı Güz Çalışma Programı

Düzce Belediyesi, yoğun geçen 2015 Yılı Yaz Programının ardından 2015 Yılı Güz Çalışma Programını da şekillendiriyor

Düzce Belediyesi’nin 2015 Yılı Güz Çalışma Programı
Düzce Belediyesi, yoğun geçen 2015 Yılı Yaz Programının ardından 2015 Yılı Güz Çalışma Programını da şekillendiriyor. Belediyenin çalışma programı kapsamında Düzce Lisesi Parkı, Küçüksu Parkı, Melensu Park Projesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Otoban Bağlantı Yolunda çalışmalar hızla sürerken Aziziye Mahallesi’nde atıl durumda bulunan Spor Tesisi de yepyeni bir görünüme kavuşuyor.
Düzce Belediyesi, 2015 Yılı Yaz Programı kapsamında gerçekleştirdiği hummalı çalışmaların ardından Güz Programına hazırlanıyor. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Fen İşleri Müdürü Kenan Güreşçioğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ferit Girgin ile birlikte saha incelemesine çıktı, Düzce Belediyesi Güz Programı kapsamında yapılacak çalışmalara yerinde karar verdi.
Başkan Keleş ve beraberindeki heyet, yürüyüş yolları, oyun alanları, yeşil alanlar, saat kulesi ve Roma Çeşmesiyle yaklaşık 10 dönümlük Düzce Lisesi’nin eski alanında gerçekleştirilen "Modern Park Projesi"nin güz döneminde devam edecek kısımları hakkında konuştu.
Ardından Küçüksu Parkını da gezen heyet, büyük ölçüde şekillenen nikah salonu inşaatını da inceledi.
TEM ve Terminal Bağlantı Yolu ihalesi kapsamında Selahattin Olcar Köprüsünde gerçekleşecek çevre yol projesi çalışmaları ile ilgili detayları da görüşen heyet, daha sonra kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlanan Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatına gitti. Terminal inşaatı, Düzce Belediyesi’nin 2015 Yılı Güz Çalışma Programının ilk sıralarında yer alıyor.
8 kilometre boyunca şehrin batı sınırlarını oluşturan Melen Çayı’nın çevresinde rekreasyon alanı olarak kullanılabilecek büyük boşlukları yeni bir sosyal yaşam ve aktivite alanına dönüştüren Melensu Park Projesi’nin detayları da yine yerinde incelendi.
İnceleme gezisinde, Aziziye İlköğretim Okulu Özkan Olcay Spor Salonunun da atıl durumdan kurtularak yepyeni bir görünüme kavuşmasına karar verildi.
adminadmin