Güncel
Giriş Tarihi : 07-05-2015 10:59   Güncelleme : 07-05-2015 10:59

En büyük 15 teknoloji şirketinin logo evrimi

En büyük teknoloji şirketleri ayakta kalabilmek için kendilerini sürekli yenilemek ve değiştirmek zorundalar. Bu yüzden de birçok popüler teknoloji şirketinin hızlı bir şekilde değişiklikler yaptığını görürüz.   Yani genellikle taze bir görünüm ve imaj yaratmak için kendi logolarını yenilemek zorunda kalıyorlar. Aslında, en büyük teknoloji şirketlerinin bazılarının logoları o kadar çok değişti ki neredeyse özgün markaları tanımayacak hale geldi.  Aşağıda ve sonraki sayfalarda logosunda evrim geçiren en büyük teknoloji şirketlerini ve logolarını inceleyebilirsiniz. Yahoo 2013 yılında aerodinamik harfler bulunan hareketli logosunu bıraktı ve daha profesyonel görünümlü bir logoya geçiş yaptı.

En büyük 15 teknoloji şirketinin logo evrimi

En büyük teknoloji şirketleri ayakta kalabilmek için kendilerini sürekli yenilemek ve değiştirmek zorundalar. Bu yüzden de birçok popüler teknoloji şirketinin hızlı bir şekilde değişiklikler yaptığını görürüz.

 

Yani genellikle taze bir görünüm ve imaj yaratmak için kendi logolarını yenilemek zorunda kalıyorlar. Aslında, en büyük teknoloji şirketlerinin bazılarının logoları o kadar çok değişti ki neredeyse özgün markaları tanımayacak hale geldi.

 Aşağıda ve sonraki sayfalarda logosunda evrim geçiren en büyük teknoloji şirketlerini ve logolarını inceleyebilirsiniz.

Yahoo 2013 yılında aerodinamik harfler bulunan hareketli logosunu bıraktı ve daha profesyonel görünümlü bir logoya geçiş yaptı.

adminadmin