Genel
Giriş Tarihi : 24-05-2021 15:49   Güncelleme : 24-05-2021 15:49

Erkek Eşofman Takımı Önerileri

Kuşkusuz en konforlu giyim ürünleri eşofman takımlarıdır. Eşofman takımı erkek modelleri beylerin sık tercih ettiği günlük kıyafetlerdir. Sadece spor yaparken değil günün her saatinde ve farklı birçok aktivitede kullanılan erkek eşofman takımı çeşitleri beylerin rahat olmalarını ve şık gözükmelerini sağlar.

Erkek Eşofman Takımı Önerileri

Erkek eşofman takımı seçimi yaparken beylerin dikkat etmesi gereken noktalar ise şık, rahat ve sağlıklı olması. Tüm bu kriterlere uyan eşofman takımları ve erkek eşofman altı çeşitlerini Sementa’da bulmanız mümkün. Sementa’nın erkek giyim koleksiyonunda her tarza uygun giyim ürünleri bulunuyor. Sementa yılların deneyimi ile erkekler için pantolon, gömlek, sweatshirt, kazak, yelek, hırka, tişört, şort, ceket, mont ve pijama, kışlık ve yazlık eşofman takımı ile erkek eşofman altı modellerini kalite anlayışını ön planda tutarak üretiyor.

Eşofman takımları ve eşofman altı erkek modelleri arasında seçim yaparken öncelikli kriterimiz genellikle şık gözükmek olur. Spor şıklığının en önemli parçalarından olan eşofman takımları son yılların modasına uygun biçimde hâkim yaka ile dik yaka ya da kapüşonlu modeller arasından seçilebilir. Hâkim yaka ve dik yakalı eşofman üstleri daha derli toplu bir görünüm yaratırken kapüşonlu modeller tam spor tarzdır. Önden fermuarlı sweat üstler tek başlarına kot üzerine giyilebileceği gibi eşofman takımı için tamamlayıcı parçalar da olabilirler. Eşofman altı erkek modelleri ise son yıllarda boru paça şeklinde fit kesimler oluyor. Bu da beyleri gerçekten çok şık gösteriyor. Erkek eşofman takımı seçiminde renk de çok önemli. Siyah, lacivert ve gri renk eşofman takımlarında çok sık kullanılan renkler. Bu yıl kırmızı, mavi ve özellikle sarının canlı tonları da eşofman takımı erkek modellerinde çok moda. Kol manşetlerinde ve göğüs kısmında kontrast renk kullanımı ile omuz kısmındaki farklı kumaş apoletler ise daha maskulen bir hava yaratıyor. Erkek eşofman altı ve eşofman takımı seçiminde şık gözükmek için en önemli tavsiyemiz kendi beden ölçünüze uygun ürünleri almanız. Beden ölçünüze uymayan takımlar ile hem iyi görünmez hem de iyi hissetmezsiniz. Eşofmanlar rahat ve iyi hissetmek için tercih edilen giyim ürünleridir. Dar ya da geniş ölçülerle ise hareket etmeniz mümkün değildir.

Eşofman seçiminde bir diğer nokta ise mevsime uygunluktur. Kışlık ve yazlık eşofman takımları uygun oldukları mevsimlere göre tercih edilmelidir. Bu sağlığınız için de önemli bir kriterdir. Eşofman takımları hava geçirgenliği olan pamuk oranı yüksek kumaşlardan yapıldığında terlemeyi ve su kaybını azaltır ve terinizi emerek konforlu bir kullanım sunar. Özellikle yazlık eşofman takımları polyester ağırlıklı yapılmaktadır. Polyesterler nefes almayan kumaşlar olduğu için içine hava geçirmez ve çok fazla terletir. Ama polyesterlerin bir avantajı geç yıpranması ve uzun süre kullanılmalarıdır. Fakat bu kaliteli penyelerle de mümkündür. Sementa’nın penye ağırlıklı kalite kumaşları erkek eşofman altı modellerinde diz verme ve eşofman üstlerinde yıpranma yapmaz. Şıklığınız, konforunuz ve sağlığınız için eşofman takımı erkek modellerinde önerdiğimiz marka Sementa’dan başkası değil.

Recep YAZGANRecep YAZGAN