Güncel
Giriş Tarihi : 15-08-2022 13:25   Güncelleme : 15-08-2022 13:42

EVOBOX Premium - değer verenler için Hi-End karaoke

EVOBOX Premium - değer verenler için Hi-End karaoke

Tüm modern teknolojiler ve benzersiz özellikler - tek bir karaoke sisteminde. Studio Evolution'ın amiral gemisi EVOBOX Premium ile tanışın. Kusursuz FLAC kalitesinde müzikleri deneyimleyin, büyük partileri gerçekleştirin ve en büyük karaoke kataloğundan önceden yüklenmiş en sevdiğiniz şarkıları evinizde söyleyin.

FLAC'da Karaoke

FLAC (Lossless Audio) formatı, veriler sıkıştırıldığında kayıpsız sesi kodlamanıza olanak tanır. 

Bu özellik sayesinde dinleyiciler kayıt sırasında sanatçılar tarafından sağlanan orjinal stüdyo sesine erişilebilecektir. EVOBOX Premium - FLAC formatında karaoke şarkılarını çalabileceğiniz ilk ve tek karaoke sistemidir. Karaokeden yeni deneyimine hazır olun - üst sınıf karaoke sisteminde Lossless Audio'daki şarkıların inanılmaz kalitesini deneyimleyin. Yüzlerce kez söylenen ve ezberlenen en sevdiğiniz şarkılar bile tamamen yeni bir şekilde çalacak: daha temiz, daha parlak, daha güzel.

Kusursuz ses kalitesi

EVOBOX Premium, üst sınıf bileşenleri içeren bir Hi-End sistemdir.

Karaokeden gelen sesi ilk açılıştan itibaren muhteşem gelmesi için elimizden gelenin en iyisini yaptık. EVOBOX Premium, dünya lideri Asahi Kasei Microdevices'in (Japonya) sınırlı sayıda VELVET SOUND yongasını kullanır

  • Kusursuz dijital sesten analoğa dönüştürmeyi AK4495EQ 32-bit DAC sağlar.

  • Profesyonel 24-bit ADC AK 5703, sesinizin doğal çıkmasını sağlar.

Ayrıca, EVOBOX Premium ses arabirimi için benzersiz bir galvanik izolasyon modülü geliştirilmiştir. Ses sinyalini, kurulum sırasında oluşabilecek ses devresinde olası parazitlerden korur. EVOBOX Premium'daki galvanik izolasyonun çalışma prensibi, ses kurulum devresine Direct Box modülünün ek kurulumu ile karşılanabilir.

Büyük şarkı kataloğu

EVOBOX Premium ev karaoke sistemine, her zevke ve keyfine uyumlu 2000+ en popüler Türkçe olmak üzere, 69.000'den fazla şarkı önceden yüklenmiştir. 

Ama hepsi bu değil! Studio Evolution büyük kataloğunda 80.000'den fazla karaoke şarkısı içerir ve popüler yeni parçalarla haftalık olarak güncellenir. 

İstediğiniz şarkıyı 20 liraya şarkı kataloğundan satın alabilir ve repertuarınızı yeni popüler parçalar ekleyebilirsiniz. 

Büyük katalogda 15 dilde farklı türlerde şarkılar bulabilirsiniz: rock ve rap, pop hitler ve balladlar, film şarkıları ve türküleri. EVOBOX Premium karaoke ile temalı karaoke partileri düzenlemek ve yabancı dil öğrenmek hiç olmadığı kadar kolay olacaktır.

EVOBOX Premium sistemi yalnızca yasal karaoke içeriğini kullanır. Dünyanın önde gelen plak şirketleri ve kayıt stüdyoları ile  işbirliği yürtmekteyiz. Her karaoke şarkısı stüdyoda profesyonel müzisyenler tarafından oluşturulur veya telif hakkı sahipleri tarafından sağlanır, böylece EVOBOX Premium ile sanatçıların kendileri tarafından kullanılan orijinal ve canlı müziklere erişebilirsiniz.

Şarkı söylerken veya bekleme modundayken EVOBOX Premium’da herhangi bir arka plan gürültüsü çıkarmaz.

Zarif görünümü

EVOBOX Premium'un kasası, havacılık endüstrisinde kullanılan bir alaşım olan avial'den yapılmıştır.

Eloksal işleminden geçirildikten sonra, karaoke sisteminin yüzeyi Siyah veya Grafit renklerde şık bir saten kaplama yapılır. Sistem abartılı olmadan, modern iç mekanı tamamlanmasıyla birlikte zarif görünmektedir. 

Karaoke-makinesiyle birlikte, gerekli olan tüm bağlantı kabloları ve tam boyutlu Bluetooth uzaktan kumandayı bulacaksınız. Gadget severler,firmaya ait mobil uygulama kullanarak bir akıllı telefon veya tabletten EVOBOX Premium karaoke makinesini tamamen kontrol edebilir.

Profesyonel düzeyde ev etkinlikleri

EVOBOX Premium, modern karaokenin tüm fonksiyonlarını içerir:

  • Şarkıları sanatçıya, başlığa ve şarkı satırına göre akıllı arama özelliği.
 
  • Otomatik performans değerlendirmesi.
Stüdyo kalitesinde ses kaydı
  • Vokal efektleri.
  • 4K Karaoke sayesinde, canlı görüntüler ve net başlıklar.

  • Ebeveyn Kontrolü.
  • Karaokenin gelişmiş performansı ve uzaktan kontrolü için akıllı ev entegrasyonu.

EVOBOX Premium sistemi en büyük partileri gerçekleştirmeniz için uygundur - ürüne 4 mikrofon bağlanabilir. 

Solo, düet ve hatta dörtlü şarkı söyleyin. 

Ne kadar çok ses o kadar neşeli parti!

Tüm aile için eğlenceli ve faydalı aktivite

Karaoke yarışmaları düzenleyin ve gecenin en iyi vokalisti unvanı için yarışın, EVOBOX Premium'daki her performans için objektif puanlar alın. Otomatik performans puanlaması, notalara doğru şekilde uymasına dayanır: performansınızı referans parçasıyla karşılaştırır, tutarsızlıkları analiz eder ve doğru bir puan verir. Aynı değerlendirme mekanizması, şarkı söyleme becerilerinizi geliştirmenize ve özellikle en iyi söylediğiniz şarkıları bulmanıza olanak tanır. Profesyonel sanatçılar, tek bir tıklamayla açılan ayarlar, esnek vokal, fonogram ve orijinal efektlerini beğeneceklerdir.
 

Çocukların karaoke ile dinlemesine ve gelişmesine izin verin. Ebeveyn kontrolü özelliği, çocuğunuzu sistemle güvenle yalnız bırakmanıza yardımcı olacaktır. Çocukların şarkı satın almasını, ayarları değiştirmesini ve müstehcen bir dille şarkı çalmasını kısıtlamak için bir pin kodu belirleyin.

Karaokenin faydalarını ve zevkini değerlendirmek  zordur. Özellikle de EVOBOX Premium söz konusu ise. Bununla birlikte, evdeki karaoke partiniz gerçek bir konsere dönüşür ve fonogramlar ile tüm misafirleri şaşırtacaktır.

En yeni hitleri, türkülerini ve çocuklar için şarkılar söyleyin. Tüm aile ile şarkı söyleyin, arkadaşlarınızla rekabet edin veya karaokeyi özel vokal eğitmeni olarak kullanın.

Recep YAZGANRecep YAZGAN