Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 08-10-2020 10:26   Güncelleme : 08-10-2020 10:26

Ey Gözünü Sevdiğimin Türk Millî Futbol Takımı!

Ey Gözünü Sevdiğimin Türk Millî Futbol Takımı!

Her ne kadar bir hazırlık maçı olsa da; Almanya karşısında  değil beraberliği, gaibiyeti kaçıran Türk Millî Futbol Takımı' mız oldu !

Türkiye; tam bir ciddiyet ve sorumluluk duygusuyla, Almanya kalesine tam 3 gol füzesi gönderdi. Bir anda ne olduğunu anlayamayan Almanya Millî Takımı, dua etsin ki mağlubiyetten kurtuldu !

O ne  inanmışlık, o ne müthiş bir birlik ve berabrlik ruhu idi. Her bir futbolcumuz; yüklendikleri, taşıdıkları Türk ve Türkiye isimlerini; onurluca ve gururla taşımanın, en iyi ve güzel şekilde o ay-yıldızlı, şerefli formanın hakkını ve sorumuluğunu mükemmel bir biçimd sahada verdiler.

Bir defa; oyunda sen- ben düşüncesi ve zihniyeti değil; " BİZ " olmanın bilinç ve gururu vardı. Hangi futbolcuyu yazayımki iyi oynadı diye; bir Ozan Tufan 49. dakikada  Almanya kalesine öyle bir füze gönderdi ki adamlar topun nereye gittiğini bir an için anlayamadılar !

Efecan, 67. dakikada saneye çıkıp, takımımızın 2. golünü ve 90+ 4'  te de Kenan Karaman ile bulduğumuz 3. golle ve alnımızın akıyla, sahadan başımız dimdik ayrıldık.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN