Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 31-10-2020 06:57   Güncelleme : 31-10-2020 06:57

Faiz Ve Devletçilik Kıskacındaki Türkiye Ekonomisi

Faiz Ve Devletçilik Kıskacındaki Türkiye Ekonomisi

Ülkemiz son 10 yıldan beri “orta gelir tuzağı” adı verilen berbat bir kıskacın içine girmiştir. Özel sektörün güçlenmesine fırsat vermeyen Siyonist yapı, elindeki güçlü sermaye yapısı ile üretim ekonomisine müsaade etmemektedir. Faiz ve tefecilik yüzünden yüzyıllardan beri bütün dünya topluluklarından tokat yedikleri halde uslanmayıp aynı kirli oyunlarına halen devam ediyorlar.

İşin kötüsü bu zihniyet aynı bukalemun gibi renk değiştirerek bulunduğu zemine adapte olabilmekte çok mahirdir. Devlet yöneticilerini ve siyasetçileri laf cambazlığı ve türlü türlü hilelerle aldatıp haksız kazanç elde ederek yetimin ve milletin malını yağmalayıp gasp etmektedirler.  

Tabelasında “kalkınma” ifadesinin bulunduğu Ak Parti, ekonomi yönetimine daha çok önem vererek bu asalaklardan kurtulmak zorundadır. Aksi takdirde iktidarı kaybettiği gibi milyonlarca insanın sömürülüp perişan edilmesinde rolü olacaktır.

Zira tek parti devrinden kalma CHP’nin faizci ve devletçi kafa yapısına sahip adamları ekonomi yönetiminin başına geçmiştir. Bazılarını gayet iyi tanıyorum. Devletçi, faizin kutsallığına inanan ve emirleri Batılı ağababalarından alan son derece sorunlu kafa yapısına sahip bürokratlar ortalıkta serbestçe at oynatmaktadırlar.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN