Röportaj
Giriş Tarihi : 06-07-2022 13:34   Güncelleme : 06-07-2022 13:34

Futbol Sadece Futbol Değildir

Samsunspor’un başarısızlıkları şehrin her zaman gündeminde olmasından dolayı sokaktaki vatandaş ile “Samsunsporun geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusunu sorarak görüşmeler yapmayı uygun bulduk.

Futbol Sadece Futbol Değildir

YENİDEN UMUT İLE YENİ BİR SEZONA BAŞLAYACAĞIZ

Kenan Karalı- Kamu Görevlisi

Samsun spor seven bir taraftar iyi bir transfer politikası ile başarı geleceğini söyleyerek, “Ben artık hep duygusalım hiçbir negatifliği kabul etmiyorum hep iyi olacak kazacağız ümidiyle bir sezonu daha bitirdik. Yeniden umutlarla yeni bir sezona başlayacağız ama her yıl bir önceki yıldan ders çıkartarak ilerliyoruz. Başkanımızın sözü var hataları olsa da sözünü tutmak için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor ve iyi bir transfer politikası ile bu sene başarı gelecektir” şeklinde konuştu.

AVRUPA KUPALARINDA BOY GÖSTERECEĞİMİZE İNANIYORUM

Rıfat Uçar

Sokaktaki vatandaş ilerleyen zamanlarda Avrupa kupalarında boy göstereceğimize inanıyorum diyerek, “Kayyum zamanında takımı yürekli bir davranışla satın alan ve şirketleştiren Yüksel Yıldırım sayesinde zor günleri geride bıraktık. Bazı hatalar yapılsa da emin adımlarla ait olduğumuz süper lige döneceğimizi düşünüyorum. Büyük bir vizyon yakalamışken bunu kaybetmeyip ilerleyen zamanlarda Avrupa kupalarında boy göstereceğimize inanıyorum” dedi.

BİRLİKTELİK YOK İSE BAŞARI DA YOK

Serkan Atar- Aşçı

Samsun spor seven bir taraftar yönetim, takım ve şehir bütünleşmediği sürece başarı gelmez diyerek şunları ekledi, “ Ben kendimi bildim bileli takımın peşinden koşturuyorum tek inandığım bir şey var yönetim, takım ve şehir bütünleşmediği sürece başarı gelmez istediği kadar parası olsun birliktelik yok ise başarıda yok ve bunu birkaç yıldır görüyoruz, başkanın öncelikle kendini biraz geri atması gerektiğini düşünüyorum sosyal medya olsun açıklamaları olsun yaptığı yorumlar olsun bunları işi bilen birine bırakıp arkasına yaslanması gerekiyor, benim düşüncelerin bunlar elbette bir noktada başarı gelecek inanıyoruz çok cefa çektik sefasını süreceğiz inşallah, şuan açıklanan oyunculardan zaten belli oluyor ders alınmış bazı şeylerden. Bu sene daha iyi olacağına inanıyorum ,bütünlük sağlanırsa bizi kimse tutamaz” dedi.

SÜPERLİĞİN EN BÜYÜK ADAYI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM

Talha Volkan Sağlam-Öğrenci

Samsun sporlu öğrenci arkadaşımız, Samsun sporun geleceği hakkında güzel şeyler düşüyorum diyerek şunları ekledi, “Bu sene flaş transferler ile başladık ve süperliğin en büyük adayı olacağımıza inanıyorum. Artık Yüksel Yıldırım son kozlarını kullanıyor hata yapma lüksü yok. İnşallah 5 sene içinde bir Hatay, bir Konyaspor gibi olacağımıza inanıyorum” dedi.

ALT YAPI ANLAMINDA DA ÇOK İYİ İŞLER YAPILIYOR

Yusufhan Öksüz-Öğrenci

Samsun spor taraftarı öğrenci arkadaşımız, Karadeniz takımı olarak yerinin süper lig olduğunu düşünüyorum diyerek şunları ekledi,” Samsun sporun geleceği hakkında son derece olumlu düşüncelerim var. Çünkü birkaç yıl önce dernek statüsünden çıkan kulüp şirketleşme yoluna gitti. Bu da modern futbola ayak uydurmak anlamında çok önemli bir adım çünkü dünyanın en büyük, en başarılı kulüpleri şirket olarak yönetiliyor ülkemizdeki dernek kulüpler ise bir bir batıyorlar. Altyapı anlamında da çok iyi işler yapıldığına şahit oluyoruz bu sebepten önümüzdeki yıllarda Samsun sporun yaptığı bu hamlelerin meyvesini alacağını düşünüyorum” dedi.

Röportaj: Emre Can YILMAZ - OMÜ

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN