Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-08-2018 11:39   Güncelleme : 20-08-2018 11:59

Gelecek Bilnet’te Yetişiyor

Bilnet Okulları Samsun Kampüsü, yeni eğitim-öğretim yılında eğitim sektörüne farklı dinamikler kazandırmaya devam ediyor.

Gelecek Bilnet’te Yetişiyor

Bilnet Okulları Samsun Kampüsü Okul Müdürü Ünal Durmuş, yeni projelerinin eğitim alanında çok ses getireceğini dile getirirken: ”Özellikle 8. sınıf öğrencileri için çok faydalı olacağını düşündüğümüz projemiz Müfredat temelli ve Etüt destekli Bireysel öğretim ( M.E.B. ) modelini temel alarak oluşturuldu.” Okul müdürü sayın Durmuş sözlerine şöyle devam etti: “Çocuğunun iyi bir lise kazanmasını isteyen veliler, imkanları el verdiğince çocuklarını özel okula, etüt merkezlerine gönderip özel ders aldırıyor. Bizler BİLNET Samsun Okulu olarak MEB öğretim modeli ile öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Okulumuzda talim terbiye kurulunun belirlemiş olduğu müfredata bağlı kalarak, gerek toplu etüt programları gerekse bireysel takviye programlarımız sayesinde öğrencilerimizin etüt merkezlerine gitmesine veya özel ders almalarına gerek kalmıyor. Öğrenciyi sınava hazırlama konusunda uzman öğretmen kadromuz, hafta içi ve hafta sonu etüt programlarımız, 30 yıllık tecrübesi ile Bilfen Yayıncılığın güçlü dokümanlarından oluşan arşivimiz, sınava hazırlık kamplarımız, haftalık kazanım değerlendirme ve aslına uygun LGS deneme sınavlarımız, kişiye göre çözüm odaklı rehberlik hizmetlerimiz ve ekip ruhunu yaratan tecrübeli idari kadromuz ile ezber bozmaya, yapılmayanları yapıp yeni başarı hikayeleri yazmaya talibiz.” dedi.

Ayrıca BİLNET Samsun Okulu 8. Sınıf öğrencilerine özel, bireysel kabul sınavları sonucunda öğrencilerine %100’e varan eğitim bursu imkanı da sunmaktadır.

adminadmin