Türkiye
Giriş Tarihi : 04-10-2014 12:31   Güncelleme : 04-10-2014 12:31

GENÇ MÜSİAD 200 ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi 200 çocuğu bayramda sevindirdi

GENÇ MÜSİAD 200 ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Genç MÜSİAD Düzce Şubesi 200 çocuğu bayramda sevindirdi.
Birçok anlamlı projeler ile Düzcelilerin ve Türkiye’nin takdirini kazanan ödül üzerine ödül alan ve Düzce gençliğini en güzel şekilde temsil eden Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Kurban Bayramında da yine anlamlı bir projeye imza attı.
Genç MÜSİAD üyeleri ’’Çocuklar Sevinecek Bayram Birlikte Güzelleşecek’’ sloganı ile yola çıktıkları projede 200 çocuğun bayramlık kıyafetlerini aralarında topladıkları ücretler ile alış veriş çeki bastırarak özellikle yardıma muhtaç çocukları tespit ederek hediye çekleri dağıttılar.
Projeye “Bayram Birlikte Güzel”’ adının verildiği organizasyon için Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep “Çocuk yaşta olan kardeşlerimizin bayramlık kıyafete nasıl sevindiklerini, bir başka durumu iyi olan ailenin çocuğuna nasıl baktıklarını, durumu iyi olmayan bir babanın kıyafet alamamasının nasıl bir duygu olduğunu özellikle yetim duası almanın nasıl bir duygu olduğunu iyi bilirim. Düzce’nin Genç İşadamları olarak bir nebze olsun Kurban Bayramını onların Gülecek yüzleri ile güzelleştirmek istedik” dedi.
adminadmin