Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-08-2018 08:51   Güncelleme : 01-08-2018 08:51

Genç MÜSİAD Samsun Şubesinden Samsun valisi Osman Kaymak’a ziyaret!

Genç MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Ersin Canikli ve üyeler, Vali Sayın Osman Kaymak’ı ziyaret etti.

Genç MÜSİAD Samsun Şubesinden Samsun valisi Osman Kaymak’a ziyaret!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) bünyesindeki Genç MÜSİAD Samsun Şubesi’nin yeni yönetimi, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı ziyaret etti.

Kaymak, Genç MÜSİAD Samsun Şubesi’nin genel merkez kararı ile yeni atanan Ersin Canikli ve yönetimini  Valilik makamında kabul etti. Ziyarette, yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali kaymak, derneğin gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve hayata geçirdiği önemli sosyal sorumluk projeleri ile Samsun ve Türkiye’nin gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sunan sivil toplum kuruluşları arasında yer aldığını söyledi. Kaymak, Başkan Canikli ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Kaymak; ‘‘ MÜSİAD çatısı altında bulunmak , geleceğin nitelikli ve ahlaklı işadamlarını yetiştirmek adına önemli. Gençler olarak MÜSİAD ana kademede olan büyüklerinizi örnek alarak ilerlemelisiniz. Gençlere önem veriyoruz ve desteklerimize devam edeceğiz’ dedi.

Başkan Canikli ise derneğin Samsunda yürüttüğü başarılı çalışmaları daha da geliştirerek kente hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Canikli, bugüne kadar derneğin gerçekleştirdiği çalışmalara büyük katkı sunan ve iş insanlarına olan desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Vali Kaymak’a teşekkür etti.

Genç MÜSİAD Üyeleri Valimiz Sayın Osman Kaymak’a MÜSİAD’ ın düzenli olarak çıkarttığı dergisini ve hediyelerini takdim ettiler.

adminadmin