Güncel
Giriş Tarihi : 27-06-2022 14:09   Güncelleme : 27-06-2022 14:19

Güvenilir İzmir Hukuk Bürosu

Güvenilir İzmir Hukuk Bürosu

Ert Hukuk bürosu adalet arayışında olan kişiler için hizmet veriyor. İzmir hukuk bürosu arayan kişilere hukuk alanları, davalar ve davaların değerlendirilmesi gibi konularda yardımcı oluyor. Hukuk dallarında başarı ve deneyim elde etmiş kadrosuyla çalışan büro davaların müvekkilleri lehine sonuçlanmasını sağlamak için titiz çalışmalar yürütüyor. Bu sayede Ert farkını ortaya koyuyor.

Hukuk Bürosu Hizmetleri

Avukat ihtiyacı duyan kişilere ulaşma amacıyla kurulmuş olan Ert Hukuk bürosu bünyesinde çalışan avukatlar aracılığıyla farklı hukuk alanlarında hizmet veriyor. Büronun hizmet verdiği hukuk alanları arasında şunlar bulunuyor; ceza, aile, icra iflas, tazminat, yabancılar, miras, gayrimenkul, iş ve bilişim hukuku oluyor.

Bu hukuk alanlarını ilgilendiren davalar büyük bir özveriyle takip edilerek doğru sonucun alınması adına çalışmalar yürütülüyor. Ayrıca bu alanlarda dava açmak isteyen kişilerin nasıl bir yol izlemesi gerektiğine dair bilgiler veriliyor.

Ert Hukuk Bürosu İletişim Yolları

Ert Hukuk bürosu İzmir avukat arayışının son bulması için İzmir merkezli olarak çalışıyor. Büro avukatları ile çalışmak isteyen kişiler büronun Bayraklı’da bulunan adresine giderek avukatlarla birebir görüşme yapabiliyorlar. Bu sayede kendi açacakları davalar veya haklarında açılan davalarla ilgili yol haritasını belirleyebiliyorlar.

Hukuk bürosuna gitmek dışında iletişim kurmak için 90 (536) 887 96 46 nolu telefon numarası kullanılabiliyor. Bu numara üzerinden merak edilen sorular sorularak bilgi alınabiliyor. Ayrıca hukuk şirketi tarafından kullanılmakta olan [email protected] mail adresi kullanılabiliyor. 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN