Güncel
Giriş Tarihi : 07-04-2015 15:30   Güncelleme : 07-04-2015 15:30

Havza'da SASKİ çalışmaları

SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Havza’da yağmur suyu hattı ve kanalizasyon çalışmalarına başlandığı bildirildi

Havza'da SASKİ çalışmaları

SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Havza’da yağmur suyu hattı ve kanalizasyon çalışmalarına başlandığı bildirildi.

SASKİ Havza Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yağmur suyu hattı çalışmaları kapsamında Havza’da İcadiye Mahallesi'nde Hamzabey Sokakta 250 metre ve Karşıyaka Mahallesi Çetin Haydari Caddesi'nde 669 metre olmak üzere toplam 919 metre yağmur suyu hattı inşa edileceği belirtildi.

Açıklamada, çalışmalar kapsamında yeni inşa edilen Devlet Hastanesi için 400 metre ve Termal Fizik Tedavi Hastanesi için de 40 metre olmak üzere toplam 440 metre kanalizasyon çalışması yapılacağı kaydedildi.

SASKİ Havza Şube Müdürü Gürsan Şahin, 2015 yılı çalışmaları kapsamında Havza’da yağmur suyu hattı ve kanalizasyon çalışmaları yapılacağına işaret ederek, "Yapılacak çalışmalar ile özellikle yağmur suyu nedeni ile sıkıntı yaşanan bölgelerimiz bu sıkıntılardan kurtulacak. Ayrıca her iki hastane inşaatının kanalizasyon hattı yapılacak. SASKİ olarak bu çalışmaların yanı sıra ilçede özellikle yaz aylarında su sıkıntısı yaşanmaması için çalışmalarımıza devam etmekteyiz" diye konuştu.

adminadmin