Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-03-2023 14:36   Güncelleme : 29-03-2023 14:36

Hedefi Olmayanın Geleceği Olmaz

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti Ayvacık İlçe Başkanlığına giderek ilçe başkanı Hakan Avcı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Hedefi Olmayanın Geleceği Olmaz

ÇOK ÇALIŞARAK BAŞARACAĞIZ 

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, 14 Mayısa sayılı günlerin kaldığını önemle vurguladığı ziyaret esnasında, “ Ne Samsun’un ne de Ayvacık’ın kaybedecek tek bir saniyesi bile yok. Başkanımız Hakan Avcı’nın da ifade ettiği gibi slogan ile yürümüyor bu işler. Ayvacık gibi dünyanın en özel yerleşkesi, adeta kaderine terk edilmiş durumda. Bırakın bir şeylerin değişmesini geriye doğru gidiyor. Yıllardır bahsedilen o büyük potansiyel neden harekete geçmiyor. Neden burada Turizm adına, tarım adına, üretim adına, eğitim adına, adımlar atılmıyor. Bugün bile bitmeyen yollar, göçler, ekmek parası için gurbeti mesken tutan babalar, geleceğini gurbette arayan gençler ve evinde çaresiz bekleyen annelerden bahsediyorsak, gereğini yapma vakti çoktan gelmiş demektir” diye konuştu.  

 

SORUN DEĞİL ÇÖZÜM İÇİN BURADAYIZ 

İYİ Parti Ayvacık İlçe Başkanı Hakan Avcı, ziyaret ve İstişare için İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci’ye teşekkür ederek “ Biz ülkemizin de, şehrimizin de, Ayvacık’ın da yarınları için mücadele ediyor ve çalışıyoruz. O yüzden burada bu çatı altındayız. İlçemizin ne olduğunu biz çok iyi biliyoruz ama bugün iktidar olanlar maalesef bunu unutmuş durumda. Bizim için ilçemizin gelişmesi, insanlarının mutlu, çocukların gülmesi, gençlerinin geleceği burada araması ve yaşaması önemli. Tek hedefimiz bu. Beklentimiz bu. 14 Mayıs milletimiz, vatanımız, ilçemiz ve yarınlarımız için sandığa gideceğimiz çok önemli bir gün. Milletvekili aday adaylığını hem sizin hem de partimiz için hayırlara vesile olsun” diye konuştu.  

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN