Genel
Giriş Tarihi : 29-05-2018 11:09   Güncelleme : 29-05-2018 11:09

HÜDA PAR, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Destekleme Kararı Aldı!

​Hür Dava Partisi HÜDA PAR cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldı.

HÜDA PAR, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Destekleme Kararı Aldı!

27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine kendi logosuyla  girecek olan HÜDA PAR Genel İdare Kurulunda (GİK) yapılan değerlendirme sonucunda Cumhurbaşkanı Seçimi'nde AK Parti'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı alındı.

A Haber’de yer alan habere göre, HÜDA PAR’ın Erdoğan'ı destekleme kararı aldığı öğrenildi.

DESTEĞİMİZ SON DERECE KIYMETLİDİR

HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, Gaziantep'te partisinin milletvekili adayı tanıtma programına katıldı.

İftar vakti bir düğün salonunda düzenlenen programda konuşan Yavuz, Anayasa'nın değişmesini istedikleri için Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Bizler geçen seçimde 'Evet' diyerek tercihimizi kullanmıştık. Neden 'Evet' demiştik? Çünkü bu memlekette adalet sisteminde bozukluk varsa, adaletin olmadığını düşünüyorsak, 'Eğitimde sıkıntı var' diyorsak, çocuklarımızın manevi ve ahlaki sıkıntıları olduğunu düşünüyorsak bunun asıl nedeni anayasadır. O nedenle bu anayasanın değişmesi lazım Türkiye´nin en acil ihtiyacı budur. Bundan sonra içine girdiğimiz süreçte yeni bir Anayasa'nın oluşması, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile yeni Anayasa'nın yürürlüğe girmesi lazım. Bu ilkemizin gereği olarak, yarım bırakmamak adına ortaya koyduğumuz iradeye devam ettirmek için, `Ben Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini devam ettireceğim ve anayasayı değiştireceğim´ diyen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a destekte bulunduk. Bu desteğimiz gerçekten son derece kıymetlidir."

habertürk

adminadmin