Güncel
Giriş Tarihi : 26-12-2014 11:54   Güncelleme : 26-12-2014 11:54

İletişim Fakültesi'nde Fotoğraf Sergisi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi 2

İletişim Fakültesi'nde Fotoğraf Sergisi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi 2. sınıf öğrencileri “Hayattan Kareler” konulu haber destekli fotoğrafları fakülte binasında sergiledi.

OMÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü öğrencilerinin hazırladığı “Hayattan Kareler” konulu fotoğraf sergisi fakülte fuaye alanında gerçekleştirildi. Öğrencilerin katıldığı sergide konuşan Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran, “Haberciliğin en önemli yanı görselleridir. Bu görsellik İletişim araçlarında en öne çıkan etkendir. Öğrencilerimden en öncelikli isteğim, ileri ki çalışma dönemlerinde yazacağınız her türlü haberin, çekilen her türlü görselin, gerçeği ve doğruyu maniple edilmemiş habercilik anlayışıyla yansıtmasına, doğruyu öz biçimde vermeye gayret etmelerini temenni ediyorum. Bu güzel görsellerde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sergimizin hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Dekan Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran’ın konuşmasının ardından sergide emeği geçen öğretim görevlisi ve öğrencilere teşekkür belgesi takdim edildi. Belgelerin takdiminin ardından sergide sunulan fotoğrafları öğrenciler inceledi.

adminadmin