Genel
Giriş Tarihi : 14-08-2020 18:25   Güncelleme : 15-08-2020 12:57

İlginç Hediyelerinizle Kutlamaların Yıldızı Olun!

Mutlu görmek istediği kişilere özenle, titizlikle araştırma yaparak seçim yapanlar bu uzun uğraşlarının güzelliğini karşılarındaki kişinin gülümsemesinde buluyor.

İlginç Hediyelerinizle Kutlamaların Yıldızı Olun!

Sizin de küçükken özel günlerde vereceği hediyeyi çok merak ettiğiniz biri var mıydı? Eminim çoğu insan yılbaşı çekilişlerinde “o kişi”nin kendi isimlerini çekmesini istiyordu.

Hediye seçmek bir sanat. Mutlu görmek istediği kişilere özenle, titizlikle araştırma yaparak seçim yapanlar bu uzun uğraşlarının güzelliğini karşılarındaki kişinin gülümsemesinde buluyor. Eğer siz de sevdiklerinizin yüzünü güldürecek ilginç hediyeler arıyorsanız artık işiniz çok daha kolay. Yaratıcı ve yenilikçi ürünlerle birbirinden şık hediye kutuları tasarlayan Muhiku sayesinde çevrenizdekiler sizden gelecek hediyeleri büyük bir heyecanla bekleyecek!

Pinterest, Instagram gibi sosyal medya platformlarının günümüzde giderek daha da popülerleşmesi aslında yaşantımızdaki çoğu şeye kalite ve estetik kattı. Artık görünüşünü beğenmediğimiz mobilyalarımızı ya da kullanmadığımız tişörtlerimizi bile bu platformlarda bulduğumuz dönüşüm fikirleriyle yeniliyoruz. Bu yenilik ve güzellik arayışı hediye alanını da etkiliyor doğal olarak. Artık eskisi gibi bir buket çiçeğe, her sene kendini tekrar eden cüzdanlara tav olmuyoruz. Hediyenin de yenilikçisini, modernini arıyoruz. Bu arayışın bir sonucu olarak da karşımıza hediye kutuları çıkıyor.

Aynı ya da benzer konseptteki ürünlerin seçilerek şık bir hediye kutusu içerisine yerleştirilmesiyle hazırlanan bu setler, özellikle gençler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Şu an piyasada bu işi yapan pek çok şirket olsa da gerek ürün gamının anlamlı ve kaliteli ürünlerden meydana geliyor oluşu gerekse fiyatlarının rakiplerine göre çok daha uygun oluşu Muhiku’yu bir adım öne çıkarıyor. Eğer siz de modern seçimlerinizle arkadaşlarınızı, sevgilinizi ve ailenizi hem mutlu edip hem şaşırtmak istiyorsanız bu siteye bakmadan ne alacağınıza karar vermeyin.

 

Muhiku’da Kimlere Göre Hediyeler Var?

Herkesin rahatlıkla aradığını bulabileceği bir internet sitesi tasarımına sahip olan Muhiku, hediyelerini farklı kategorilere ayırarak işinizi kolaylaştırıyor. Kime hediye ve özel günler başlıkları altında ihtiyacınızı çözecek alternatifleri bulabilirsiniz. Örneğin annenize doğum günü hediyesi almak istiyorsanız anneye hediye ya da doğum günü hediyeleri kategorilerini inceleyebilirsiniz. Bu başlıklar altında çok zarif tasarımlı fincan takımları, şık desenlere sahip bez çantalar, modern bardak altlıkları, dünyanın değişik ülkelerinden çay, kahve ve çikolatalar bulunuyor.

Babaya hediye alacaksanız lüks tasarımlara sahip çorap, mendil ve deri cüzdan seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. İçerisine kupa, fotoğraf çerçevesi, anahtarlık, kalem gibi başka ürünler de ekleyerek hazır kutuların dışında kendi hediye setinizi de çok eğlenceli bir şekilde oluşturabilirsiniz. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde en sevdiğiniz öğretmeneninize de buna benzer bir kutu hazırlayarak aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz.

En yakın kız arkadaşınıza hediye almak istiyorsanız onun ilgi alanlarına uyan, sevebileceği pek çok ürüne Muhiku üzerinden ulaşabilirsiniz. Kadınların kendine keyifli vakit ayırmasını sağlayan Doğanın Güzellikleri Hediye Kutusu, içinde bulunan doğal bakım ürünleriyle sevdiklerinizin kendi evlerinin konforunda spa deneyimi yaşamasını sağlayacak şekilde hazırlanmış. İşe yeni başlayan kadınlar için de Kadına Tebrik Hediye Kutusu’nu inceleyebilirsiniz. İş hayatında çok işine yarayacak planlayıcı, baskılı kupa, sukulent, çikolata ve nemlendirici vücut kreminin yanında tebrik kartının da bulunması sayesinde desteğinizi hissettirmek istediğiniz kadınları çok sevindirebilirsiniz.

 

Erkekleri Mutlu Edecek Hediyeler Muhiku’da!

Şimdi gelelim hediye seçmenin en zor olduğu gruba. Kadınlar için iyi kötü hediye bulmak daha kolay olsa da söz konusu erkekler olduğunda işler karışmaya başlıyor. Ya güvenli alandan çıkmayıp hep benzer şeyleri almak gerekiyor ya da kesenin ağzını açıp farklı ve orijinal seçimler yapılıyor. Fakat artık hem uygun fiyatlı hem de farklı bir hediye bulmak hayal değil! Muhiku’nun erkeğe hediye seçenekleri sayesinde severek kullanacağı, şık, kaliteli ve uygun fiyatlı alternatifler bulabilirsiniz.

Erkek için hediye kutularına baktığımızda oldukça uyumlu ürünlerin bir araya getirildiğini görüyoruz. Farklı ülkelerden kahveler, baharatlı aromalara sahip kolonya ve duş jeli gibi erkeklere yönelik bakım ürünleri, tükenmez kalem gibi ofiste kullanılabilecek kırtasiye malzemeleri, çikolatalar, çerçeveler ve ünlü yazarlardan dünya klasikleri ile erkek arkadaşınıza kendiniz kutu hazırlayabilir ya da bu ürünlerin birbiriyle uyumlu şekilde kutulandığı hazır setleri tercih edebilirsiniz.

Muhiku’da erkek hediyeleri genellikle hayatın her alanında kullanılabilecek ürünlerle kurgulandığı için karşınızdaki kişinin böyle bir hediye kutusu karşısında mutsuz olma ihtimali çok zayıf. Fakat biz yine de bugüne kadar binlerce kişinin satın aldığı ve çok sayıda kişinin yüksek puan verdiği Erkeğe Hediye Kutusu’ndan bahsetmeden geçmeyelim. Bu şık kutunun öne çıkan özelliği içinde kahve ve kitap olması. Özellikle üniversite okuyan erkeklerin çok hoşlanacağı kutuda kitap ve Brezilya kahvesinin yanında şık bir kupa, özel kutusunda bulunan tükenmez kalem, kahve aromalı mum ve Rebul Dark Spice erkek duş jeli ya da kolonyası bulunuyor. Bu seti almaya karar verdiyseniz erkek arkadaşınızın okumadığı kitapları da gözden geçirmenizde fayda var. Oscar Widle, Stefan Zweig, Anton Çehov, Franz Kafka gibi usta yazarların eserlerinden dilediğinizi seçerek kutuya ekleyebilirsiniz. Bu özel kutunun içinde aynı zamanda kahveyle ilgili bilgi kartı ve sizin yazacağınız hediye notu da bulunuyor.

Muhiku ile yapacağınız alışverişler İstanbul’da özel kuryeyle, diğer şehirlere ise Türkiye’nin önde gelen kargo şirketleriyle gönderiliyor. Güvenli ödeme ve hızlı teslimatla siz de en yaratıcı ve orijinal hediyeleri ihtiyacınız olan her an kolayca satın alabilirsiniz.

adminadmin