Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-02-2017 14:45   Güncelleme : 01-02-2017 14:45

İlkadım Belediyesinden Donduran Soğukta Isıtan İkram

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Bu soğuk günlerde içimizi ısıtan sıcak paylaşımlar hem kışı geçirmemize hem de birliğimizi pekiştirmeye yardımcı olmaktadır.

İlkadım Belediyesinden Donduran Soğukta Isıtan İkram

İlkadım Belediyesi kışın en soğuk günlerini yaşadığımız bu günlerde işlerine ve hastanelere giden vatandaşlarını sıcak çorba ile karşıladı.

5 BİN SAMSUNLU GÜNE SICAK ÇORBAYLA BAŞLADI

İlkadım Belediyesi ekipleri sabahın erken saatlerinde iş yerlerine ve hastanelere giden Samsunluları sıcak çorba ile karşıladı. Kentin merkezi olan İlkadım ilçesinde yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklığının eksilere düşmesiyle kışın en etkili soğuklarının yaşandığı bu günlerde İlkadım Belediyesinin dağıttığı çorba ile içlerini ısıtan vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını söylediler. 1 adet gezici servis aracı ve 9 farklı noktada kurulan çorba ikram stantlarıyla yaklaşık 5 bin kişinin güne sıcak çorba ile başlamasını sağlayan İlkadım Belediyesi, çorba ikramına gün boyu devam edileceğini belirtti.

“VATANDAŞIMIZLA ÇORBAMIZI PAYLAŞIYORUZ”

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Yılmaz, “Başkanımız Erdoğan Tok’un talimatları ile bu sabah saat 06.00’da çorba dağıtımına başladık. Sabah evinden erken kalkıp işe yetişmeye çalışan vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunduk. Bir nebze vatandaşlarımızı ısıtma adına işe giden vatandaşlarımızla çorbamızı paylaştık. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak durumu iyi olmayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderme adına yemek yapamayan, hasta olan vatandaşlarımıza yılın her günü sıcak yemek ikramımız oluyor. Bugün de vatandaşlarımızın sabah erken işten aç karnına çıktıklarını düşünerek, aş evimizdeki 4 aşçımız ile birlikte Samsun’un insan hareketinin fazla olabileceği noktalarda vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunmuş olduk” dedi.

BAŞKAN TOK; “SOĞUK KIŞ AYLARINI SICAK PAYLAŞIMLARLA ATLATIYORUZ”

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Bu soğuk günlerde içimizi ısıtan sıcak paylaşımlar hem kışı geçirmemize hem de birliğimizi pekiştirmeye yardımcı olmaktadır. Sabah ezanı sonrası başlayan çorba ikramımıza vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiye teşekkür ederim. Bu sene kar yağışının aralıksız ve uzun sürmesi karla mücadelemizi bir nebze güçleştirmiştir. Kar yağışının devam ettiği durumlarda yol açma çalışmalarının çok daha zor olduğunu biliyoruz, ancak Belediyemizin tüm imkanları ve iş gücü ile yağışın başladığı andan itibaren aralıksız çalışıyoruz. Başta ana caddeler olmak üzere ilçemiz sınırlarında her mahalle ve sokağa hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bu yoğun çalışma tempomuzda sabahın ilk saatlerinde Samsunlu kardeşlerimizin içlerini ısıtmak amacıyla çorba ikram ediyoruz.” şeklinde konuşurken karla mücadelenin yoğun bir şekilde devam ettiğini vurguladı. 

adminadmin