Güncel
Giriş Tarihi : 22-10-2020 06:52   Güncelleme : 22-10-2020 06:55

İlkadım Belediyesi’ni Aile Şirketi mi Yapacaklar!

Samsun'da İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş'ın eşi Lütfiye Demirtaş'ın kardeşi Lütfü Coşkun'u başkan yardımcısı yapmasına sevinen Lütfiye Demirtaş "Canım kardeşim Lütfi yeni görevinde başarılar dilerim" mesajı paylaştı.

İlkadım Belediyesi’ni Aile Şirketi mi Yapacaklar!

Samsun'da İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş bugün yayımladığı genelge ile eşi Lütfiye Demirtaş'ın kardeşi Lütfü Coşkun'u belediyede başkan yardımcısı yaparken, eşi Lütfiye Coşkun ise başkan yardımcısı olan kardeşine başarı temennisinde bulundu. Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın 5 gündür belediyeye gitmediği bugün ise belediye binasına gelerek bir genelge yayımladığı öğrenildi.

Yayınladığı genelge ile Necattin Demirtaş, eşi Lütfiye Demirtaş'ın kardeşi Lütfi Coşkun'u belediyede başkan yardımcısı yaptı. Belediye başkanı olan eşi Necattin Demirtaş'ın kardeşi Lütfü Coşkun'u başkan yardımcısı yapmasına sevinen Lütfiye Demirtaş ise sosyal medya sayfasından fotoğraflar paylaşarak "Canım kardeşim Lütfi yeni görevinde başarılar dilerim" mesajı yayınladı. İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş, başkan yardımcısı yaptığı eşinin kardeşi Lütfü Coşkun'un ise belediye binasında bulunan makam odasına giderek kutlama yaptı. Belediye binasında yapılan o kutlama anından fotoğrafları ise Necattin Demirtaş'ın eşi Lütfiye Demirtaş sosyal medya sayfasından paylaştı.

Kaynak: SamsunKentHaber.com.tr - Gerçek Taraf

Recep YAZGANRecep YAZGAN