Güncel
Giriş Tarihi : 18-08-2014 18:01   Güncelleme : 18-08-2014 18:01

İLKADIM KENT KONSEYİ’NDEN MURZİOĞLU'NA ZİYARET!

İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu, Samsun Ticaret Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti.

İLKADIM KENT KONSEYİ’NDEN MURZİOĞLU'NA ZİYARET!

Ziyarette konuşan Murzioğlu, herkesin kentin daha çok gelişmesi için çalıştığını söyledi.

 

Belediyeler bünyesinde faaliyet gösteren kent konseylerinin şehrin sosyal, sanatsal, kültürel anlamda gelişimini refah seviyesinin ve yaşam kalitesinin yükselmesi için katkı koyduğunu belirten Murzioğlu, "Her zaman ifade ettiğim gibi 'ben değil, biz' zihniyetiyle kentin problemlerini çözmeye, proje üretmeye çaba harcamalıyız. Samsun'un marka şehir olması için herkesin elini taşın altına koyarak, ortak fikirlerle somut projeler ortaya koymalıyız. Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası olarak ilimizde birlikteliği oluşturmak ve birlikte sinerji geliştirmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Sizlere, Samsun'da kentlilik bilincini daha üst noktalara taşıyacak çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ben şehrimizin geleceğinin daha aydınlık olacağına yürekten inanıyorum" dedi.

 

Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu ise, "Gerçekleşen üçüncü genel kurul sonrası yeni yönetimimizle birlikte göreve geldik. Artık bize yakışan uyum içinde birlikte çalışmak ve şehrimize katkı sağlayacak hizmetlerin altına imzamızı atmak. Birlikte konuşup, birlik içinde hareket ederek birlik içinde doğru ve temiz kararlar vereceğiz. Bireysel olarak değil, birlikte başaracağız. Samsunumuz ve İlkadım ilçemiz hızla gelişiyor ve büyüyor. Bizim amacımız da Samsun'un ve ilçemizin her anlamda gelişimine, büyümesine önemli katkılar sağlamak. Önümüzdeki süreçte arkadaşlarımla birlikte ilçemize ve kentimize yakışır, tüm kesimlerle bütünleşen faaliyetler sergilemenin çabasında olacağız" diye konuştu.

adminadmin