Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-03-2019 15:16   Güncelleme : 19-03-2019 15:16

İlkadım’da Her Ev Bir Fabrikaya Dönüşecek

İlkadım’da Her Ev Bir Fabrikaya Dönüşecek

“Her ev bir fabrikaya dönüşecek” diyen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ev hanımların ve girişimci kadınların oturduğu yerden para kazanacakları projelerinin olduğunu söyledi. Tok, Devletimiz de kolaylıklar sağlıyor. Üretim yapan kadınlar hem esnaf sayılıyor hem vergi vermiyor hem de sigortalı olup emeklilik imkanına kavuşuyor. “ dedi.

İlkadım’ın geleceği için vizyon projeler üreten Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, girişimci kadınları ve  ev hanımlarını unutmadı.

“BU PROJEYLE KADINLAR KAZANACAK”

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, iş kurmak ve ekonomik kazanç elde etmek isteyen girişimci kadınlara ve ev hanımlarına evden para kazanmalarını sağlayacak  “Her Ev Bir Fabrika Olacak” sloganıyla projeler hazırladı.  Her Ev Bir Fabrika sloganıyla e-ticaret internet alış veriş merkezi (AVM) özellikle ev kadınları tarafından tercih edilen evden para kazanmanın yollarına rehber olacak.

“HER EVİN BACASI TÜTECEK”

Kadınların üretimde ve çalışma hayatında yer alması sosyal yaşamın gereği olduğunu söyleyen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Evde para kazanmak herkesin hayali. O toplum daha üretkendir. Günümüzde insanımız istediği saatte, istediği zaman aralığında yapılacak işler arıyor. Özellikle ev kadınları evden oturduğu yerden aile bütçesine katkı sağlayacak işlere yoğunlaştı. Biz belediye olarak bu işlerin alt yapısını oluşturarak organizasyonunu biz sağlayacağız. Proje kapsamında, kadınlar, ev hanımları, evlerinde üretim yaparak ekonomik kazanç elde edebilecek. Her Ev Bir Fabrika sloganıyla e-ticaret internet alış veriş merkezi projemiz, toplumun inşasının en önemli yapı taşı olan kadınların ekonomik olarak da güçlü olması amacıyla hazırlanan bir projedir.” dedi.

“DEVLETTE KOLAYLIKLAR SAĞLIYOR”

Devletin de evde kendi imkanlarıyla üretim yapan bayanlara kolaylıklar sağladığına dikkat çeken Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Evde kendi imkanlarıyla üretim yapan kadınlar hem esnaf sayılıyor hem vergi vermiyor hem de sigortalı olup emeklilik imkanına kavuşuyor. Üstelik primlerini 24 gün ödeyip 30 gün üzerinden sigorta ile emeklilik hakkına da kavuşuyor. “Esnaf Muaflığı' ev kadınları için de büyük bir avantaj getiriyor. Bizim “Her Ev Bir Fabrika” sloganıyla e-ticaret internet alış veriş merkezi projemizle on binlerce girişimci kadın ve ev hanımı evde üreteceğini belediyemiz organizasyonunda sayarak kazanç sağlayacak.” diye konuştu.

adminadmin