Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-11-2014 19:00   Güncelleme : 05-11-2014 19:00

İLKADIM’DAN GAZİ PAŞA’YA ÇOCUK KÜTÜPHANESİ

Gazi Paşa İlkokulu’na İlkadım Belediyesi ve İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla yaptırılan "Çocuk Kütüphanesi" düzenlenen törenle açıldı

İLKADIM’DAN GAZİ PAŞA’YA ÇOCUK KÜTÜPHANESİ
Gazi Paşa İlkokulu’na İlkadım Belediyesi ve İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla yaptırılan "Çocuk Kütüphanesi" düzenlenen törenle açıldı.
Açılış kurdelesini İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya ve Okul Müdürü Hüseyin Özfişek kesti. Açılışın ardından kütüphanede incelemelerde bulunun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Geleceğimiz için, çocuklarımız için her taşın altına elimizi koymalıyız" dedi.
Başkan Tok, Gazi Paşa İlkokulu’na girdiğinde minik öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. İlkadım’da eğitim yatırımlarına ve eğitime yapılan desteğe her zaman önem verdiklerini belirten Erdoğan Tok, "Kütüphanemizin gelecek neslimizin oluşturacak olan çocuklarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Okumak çok önemli maalesef Türk toplumu olarak en az okuyan bir toplumuz. Dolaysıyla bu tür kütüphaneler inşallah çocuklarımıza okumasına vesile olabilecek ortamlar olarak değerlendiriyorum. Ben şansım adına vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Başta okul müdürümüz ve Milli Eğitim Müdürümüze desteklerinden dolayı kutluyorum. Bu tür kütüphanelerin oluşumu çok önemseyen bir anlayışa sahibiz. Geçmiş dönemde belediye Başkanlığım süresince her kıraathaneye kütüphane projesi gerçekleştirmiştik. Çayların muhabbetlerini ederken bir kitap okurlar düşüncesiyle bu projeyi hayata geçirmiştik bir kişide istifade etse bile kardır düşüncesiyle bu tür projelerimizi hayata geçirdik. İlkadım Belediyesi olarak geleceğimiz olan çocuklarımız için her taşın alına elimizi koymalıyız. Eğitim yatırımlarına ve eğitim için yapılan her tür desteğe her zaman önem veriyoruz. Çocuk Kütüphanemiz tekrar hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
adminadmin