Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 08-03-2021 10:36   Güncelleme : 08-03-2021 10:36

İnsanın Büyük Yolculuğu Ve Yapılan Eleştiriler

İnsanın Büyük Yolculuğu Ve Yapılan Eleştiriler

Bugüne kadar 30 yıllık süre içerisinde binlerce makale yazıp neşrettim. Bu yazılarımdan bir tanesi çok güzeldir. İnsanın büyük yolculuğunun anlatıldığı bu yazıda, ayet ve hadislerden yola çıkılarak insan için çok ibretli konular anlatılmıştır.

Ne ilginçtir ki; bu yazım karanlık odalar tarafından ele alınarak eleştiri konusu yapılmış. Kendilerince benimle alay ederek makalenin bir kısmını neşretmişler. “Vehbi Kara, Akit gazetesindeki köşesinde "Korona Virüsünün Hatırlattığı İnsanın Büyük Yolculuğu" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Kara yazısında “korona paniğinden” kurtulmanın kendince yolunu açıkladı” başlığını kullandıkları bu yazıda; maalesef ayet ve hadislerin yer aldığı kısımları silmişler.

Yazıya yapılan yorumlar ise çok üzücüdür. Açıkça Allah’ı ve ahiret gününü inkâr eden bazı kişiler, şahsıma hakaretlerde bulunmayı da ihmal etmemişler.

Bu yazımı tekrar okudum.  Bir daha okudum. O kadar hoşuma gitti ki; “Yahu bu yazıyı tekrar yazmalısın. Çünkü çok önemli hakikatleri ihtiva ediyor” diye düşündüm. Ekmek ve su gibi hatta teneffüs ettiğimiz hava gibi böyle yazılara ihtiyaç var.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN