Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 14-10-2018 12:07   Güncelleme : 14-10-2018 12:11

İslam Düşmanlarının Tahrif Ettiği Ayetler ve İman Hakikatleri

FETO, İslam düşmanlığında başı çekmektedir. Lakin Feto’dan başkaları da vardır. Her fırsatta Müslümanlarla alay eden, onları küçümseyen medya ve televizyon şarlatanlarına artık daha çok rastlıyoruz. “FETÖ örgütü yavaş yavaş çökertiliyor” nasılsa diyerek asla bunların “b” ve “c” planlarının da olduğunu unutmamamız gerekiyor.

İslam Düşmanlarının Tahrif Ettiği Ayetler ve İman Hakikatleri

İslam dinini tahrif eden bu kişiler; hiç hız kesmeden medya araçları ile dinimize hücum ediyorlar. Bu kişiler iman esaslarına iliştiği yetmiyormuş gibi İslam âlimleri hakkında hakaretlerden de hiç çekinmemektedirler.

Aklına uymayan bütün hadisleri "Kuran’a uymuyor" gerekçesiyle inkâr eden bu kişiler Kütüb-ü Sitte adı verilen ve ehl-i sünnet âlimlerinin sahih hadisler diye itibar ettikleri en kıymetli kitaplara da saldırmaktadırlar. “Uydurma” diyerek inkâr etmektedirler.

Sahih hadislerde yer alan Deccal, Süfyan, Mehdi, Yecüc-Mecüc gibi ahir zamanın dehşetli şahıslarını kabul etmeyen bu bid’a (uydurma) taraftarlarına ne yazık ki kimse yeterince cevap vermiyor. Bilakis fitne çıkarmak adına yaptıkları inkârcılığa destek mahiyetinde yazı ve konuşmalara artık daha fazla şahit oluyoruz.

Bu din düşmanları yurt dışından finanse edilmektedir. Bu ehlisünnet ve İslam düşmanı kişilerin sahip olduğu kurum ve kuruluşlara özellikle Rafızi denilen müfrit Şia taraftarları ve Vehhabilerin tarafından oluk gibi para akıtılmaktadır. Uyanık olmak ve hazırlanan tuzaklara düşmemek için bunların fitnelerini bir bir deşifre etmekte yarar vardır.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminadmin