Sağlık
Giriş Tarihi : 29-08-2022 19:13   Güncelleme : 29-08-2022 19:13

İstanbul İmplant Diş Fiyatları

İstanbul İmplant Diş Fiyatları

 

İstanbul implant diş fiyatları ne kadar? Diş tedavi hizmeti almadan önce fiyat araştırılmasına girilmektedir. Sadece fiyat odaklı olarak değil, sunulan hizmetin ve implantın kalitesi olarak da düşünmek gerekir. Fiyat ve implant kalitesi olarak İstanbul en iyi implant tedavi hastanelerinden bir tanesinin acildishastanesi.org olduğunu söyleyebiliriz.

İstanbul İmplant Diş Tedavi Hastanesi

İstanbul, milyonlarca kişinin yaşadığı bir mega kent. Bu mega kentte diş sorunu yaşayan kişi sayısı oldukça fazla. İmplant diş, günümüzün en önemli tedavileri arasında yer alıyor. Çeşitli nedenlerden dolayı kaybedilmiş olan dişler, implant diş tedavisiyle geri kazandırıyor. Bu tedaviyi en iyi şekilde uygulayan İstanbul implant diş tedavi hastanelerinden bir tanesi acildishastanesi.org ‘dur.

İstanbul İmplant Diş Fiyatları Ne Kadar?

Gelelim asıl sorumuza ve cevabına. İstanbul implant diş fiyatları ne kadar? İmplant diş tedavi fiyatları dönemden döneme değişkenlik gösterebilmektedir. Güncel fiyatlar için siz yine de acildishatanesi.org ile iletişime geçebilirsiniz. İstanbul implant diş fiyatları genel olarak şu şekildedir:

✓ Tomografi Bölgesel veya Komple

Kdv Dahil             Ücretsiz

✓ Kemik İçi İmplant Fiyatı (Tek Silindirik Diş İmplant Hariç)

Kdv Dahil             1380 TL

✓ Sert doku greftleme fiyatı ( kemik tozu ücreti hariç)

Kdv Dahil             620 TL

✓ Overdenture İmplant Ücreti Hariç Fiyat (Tek Çene)

Kdv Dahil             2530 TL

✓ İmplant Çıkartılması

Kdv Dahil             540 TL

✓ Kanal İçi Fiber Post Uygulaması

Kdv Dahil             1080 TL

✓ Veneer Kron ( Zirkonyum) ( Kıymetli Metal Ücreti Hariç )

Kdv Dahil             525 TL

✓ Veneer Kron ( Porselen ) ( Kıymetli Metal Ücreti Hariç )

Kdv Dahil             525 TL

✓ Tam Seramik Kron Fiyatı ( Metal Desteksiz Porselen )

Kdv Dahil             1105 TL

✓ Diş Çekimi Fiyatı

Kdv Dahil             145 TL

✓ Gömülü Diş Çekimi

Kdv Dahil             475 TL

İstanbul Diş Kliniği Ortodontist

Çocuklarda meydana gelen diş gelişimi bozuklukları ortodontist tedavi programında yer alıyor. Dişlerin eğri çıkması, çene kemiğinin yeterince gelişmemesi, diş çürümesi ve diş eti problemleri küçük yaştan itibaren takip edilmesi gerekmektedir. Dişlerde meydana gelen eğriliklerde diş teli veya saydam tel tedavi yöntemi etkili olmaktadır. Ortodontist tedavi programında yer alan diş teli tedavisi çocuk yaşta uygulanmaktadır. Özellikle 12-13 yaş sonrasında uygulanan diş teli, dişleri düzeltmekle birlikte çene yapısı için de oldukça etkili bir tedavi şeklidir. Diş kliniği diş sorununu kısa sürede giderebiliyor.

İstanbul Gülüş Tasarımı

Kaza sonucu, çürüme veya başka bir nedenle dişlerde ciddi sorun oluşabilir. Dişlerde meydana gelen görsel bozukluklar kişide psikolojik sorunları beraberinde getiriyor. Dişlerde meydana gelen bu şekil bozukluğu ciddi anlamda sorun oluşturmakla birlikte gülümsemekten utandırıyor. Bu durum hasta için sosyal anlamda sorun oluşturmaya başlıyor. Gülümsememek için kendini tutmaya başlıyor ve sonuç olarak depresif sorunlar ortaya çıkıyor.

Genetik veya başka nedenlerle ortaya çıkan dişlerdeki şekil bozukluğu ve renk bozukluğu diş kliniği ortamında tedavi edilebilir. Klinik ortamda gülüş tasarımı tedavisiyle gülümsemek hayal olmaktan çıkıyor. Zirkonyum diş, lamine diş gibi tedaviler için acildishastanesi.org güvenle tercih edilebiliyor.

İstanbul implant diş fiyatları ne kadar? Sorusuna sizler için en iyi şekilde cevap vermeye çalıştık. Acildishastanesi.org da daha detaylı bilgilere ulaaşbilirsiniz.

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN