Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 11-09-2020 12:45   Güncelleme : 11-09-2020 12:45

İstanbul Sözleşmesi İnsanlığa Saldırıdır.

İstanbul Sözleşmesi İnsanlığa Saldırıdır.

Kadriye Hanım Anlatıyor:

Kocam tecavüz suçlamasıyla iki yıldır cezaevinde. Tabii ki böyle bir şey yok. Zerre kadar şüphem olsa zaten bir kadın olarak, anne olarak, eş olarak bir adım dahi arkasında durmam. Deliller, ispatlar, raporlar masum olduğunu gösteriyor.

Eşim, Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Çocuk Yuvası’nda şoför olarak çalışıyordu. Yurtta kalan 13 yaşında bir kız çocuğu eşime kafayı takmıştı. Araca bindiğinde öne şoför koltuğunun yanına oturuyor, eşime mektuplar yazıyor, kalp resimleri yapıyor vs... eşimin baş harfini kendi baş harfine koyuyor. Eşim bu mektupları yuvadaki hocalara gösteriyor. “Bu kız çocuğu bana böyle mektuplar yazıyor.” diyor. Onlar da “Bunları kızlar hep yapar, önemsiz, öyle dikkate alınacak bir şey değil.” diyorlar. Fakat belli ki çocuğu da bu konuda uyarmışlar. Çünkü çocuk eşimden açıkça intikam aldı. Olay şöyle gelişti:

Bir pazar günü eşim işe gitmişti. Çocukların aktiviteleri vardı; onları getirdi, götürdü. Sonra eve gelmek için yola çıktığında yarım saat sonra eşimi kurumdan güvenlik görevlisi arıyor:

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN