Genel
Giriş Tarihi : 10-07-2018 12:42   Güncelleme : 10-07-2018 12:46

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Oğuzhan Beker'in Gökçek’lerle ne ilişkisi var!

​İYİ Parti İzmir milletvekili adayı olan ve listede birinci bölge 5'inci sırada yer alan Gençlik Kolları Kurucu Genel Başkanı Osman Ertürk Özel, yerini beğenmediği için istifa etmişti.

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Oğuzhan Beker'in Gökçek’lerle ne ilişkisi var!

Yerine İYİ Parti Ankara 3. sıra adayı Gökhan Beker’in kardeşi Oğuzhan Beker getirildi.

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Oğuzhan Beker’in Gökçeklere yakın bir isim olduğu iddia edildi.

Sosyal medyada Oğuzhan Beker’in Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’le birlikte yer aldığı fotoğrafı yayımlandı.

Ankara Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi de olan Oğuzhan Beker’in geçen yıl Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “istihdam seferberliği”ne destek vermesi de dikkat çekmişti. Ayrıca İYİ Parti Ankara 3. sıra adayı Gökhan Beker milletvekili olarak seçilemedi.

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Oğuzhan Beker'in abisinin  gücüyle bu göreve getirildiği sıkça dillendirilmişti.

24 Haziran seçimlerimde hiç bir varlık gösteremeyen İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Oğuzhan Beker'in şuan ne yaptığı tam olarak bilinemezken "giden geleni aratır" sözünü de tam anlamıyla yerine getirmiş oldu.

Önceki Genel Başkan Osman "e-spor için ayrı bir federasyon kurulmalı ve Türkiye’yi temsilen resmi bir milli takım oluşturulmalı. Biz genç kardeşlerimize klavye başında da güveniyoruz!" gibi açıklamalarla dikkatleri üzerine çekiyordu.

habererk

adminadmin