Sağlık
Giriş Tarihi : 12-11-2020 20:09   Güncelleme : 12-11-2020 20:09

Karın Germe Nasıl Uygulanır?

Özellikle kadınlarda doğum sonrası karında meydana gelen deformasyonlarda etkili sonuçlar alınmaktadır.

Karın Germe Nasıl Uygulanır?

Karın bölgesinde farklı nedenlerden dolayı ya da genetik bir şekilde meydana gelen sarkma ve gevşeme gibi deformasyonların giderilmesi için yapılan estetik işlemlere Ankara karın germe ameliyatı denmektedir. Cerrahi bir uygulama olmasından dolayı hastane koşullarında, cerrahlar tarafından ve genel anestezi altında yapılması uygundur. Sezaryen izi olan kısımdan fazla yağların çıkartılmasıyla sarkan deri göbek deliğine doğru gerdirilir ve gerekli görülme halinde göbek deliği baştan oluşturulur. Ankara karın germe ameliyatı sonrası kesiler dikişler yardımıyla toparlanarak estetik bir görünüm elde edilmiş ve düz bir karna kişi kavuşmuş olur.

Meme Büyütme

Tüm dünyada yaygın olarak tercih edilen bayanlarda memelere dikleşme, şekil vermek ve büyütmek için yapılan estetik operasyonlara Ankara meme büyütme ameliyatı denmektedir. Bazen hastanın kendi dokusu ve hücreleri yardımıyla yapılan operasyonlar bazen de tuzlu su içeren implantlarla yapılmaktadır. Kararı hastanın durumuna bağlı olarak operasyonu gerçekleştirecek olan plastik ya da estetik cerrah muayene sonrasında vermektedir.

Meme Büyütme Fiyatları

Estetik uygulamalar ve operasyonlarda uzman kişinin hastanın durumuna göre değerlendirme yapması hem fiyatlar bakımından hem de yapılacak olan tedavinin kişiye özel olmasını sağlamaktadır. Ankara meme büyütme fiyatları üzerinde etkili olan faktörlerin başında hastanın beklentileri ve kullanılacak malzemenin kalitesi, miktarı ve cinsi gelmektedir. Bu etkenlerin belirlenerek net bir fiyat bilgisi için mutlaka Ankara meme büyütme operasyonu öncesinde muayene olunarak cerrah tarafından detaylı bilgi alınması önem taşır.

Liposuction Nedir?

Günümüzde yağ aldırma için tercih edilen ve cerrahi bir operasyon olan Ankara liposuction estetik işlemleri kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Bölgesel yağlanma problemlerinin giderilmesi için yapılan bu operasyon ufak kesiler açılarak bölgeden yağların vakumlar yardımıyla ya da farklı şekilde uzaklaştırılmasını sağlamaktadır. Yapılacak olan Ankara liposuction uygulamasının çeşidini ve tekniğini mutlaka muayene eden cerrah belirleyecek ve detaylı bilgi hastaya aktarılarak süreç başlayacaktır.

Lazer liposuction Yaptıranlar

Lazer enerjisi yardımıyla yapılan bu uygulama bölgesel yağlanmanın giderilmesinin yanı sıra vücutta sıkılaşma da sağlamaktadır. Lazer Ankara liposuction uygulamaları yaptıran kişilerin beslenme düzenlerine dikkat ederek uzun süre etkilerini görmesinin mümkün olduğunu uzman cerrahlar hastaya aktarmaktadır. Kişiler bölgesel yağlarından kolay bir şekilde kurtularak vücutlarında gözle görülür bir incelme ve sıkılaşma elde etmektedirler.

Karın Germe Kimlere Yapılır?

Karın bölgesine uygulanan estetik operasyon var olan tüm deformasyonların giderilmesi için geliştirilmiş bir tedavi yöntemidir. Ankara karın germe operasyonu karın bölgesinde olan fazla yağlarından, sarkan ve gevşeyen deriden şikayetçi olan kişilere kadın ya da erkek fark etmeden genel sağlık durumu uygun olan herkese yapılabilen güvenli bir uygulamadır. Özellikle kadınlarda doğum sonrası karında meydana gelen deformasyonlarda etkili sonuçlar alınmaktadır.

Karın Germe Ne kadar Sürer?

Operasyonlarda bazı faktörlere bağlı olarak kişiler arası değişen sürelerde uygulamalar tamamlanmaktadır. Eğer tam Ankara karın germe ameliyatı yapılacaksa kişide 3-3,5 saatlik bir sürede operasyon tamamlanırken mini karın germe yeterli ise 1-1,5 saat gibi bir sürede operasyon tamamlanarak kişi fazla yağlarından kurtulmuş ve istediği karın görüntüsüne kavuşmuş olur.

Ameliyatın süresini ne kadar yağ alımı yapılması gerekli, ilave başka bir operasyon yapılmalı mı, uygulama yapılacak olan bölgenin genişliği, uzman hekimin deneyimi gibi etkenlerde etkilemekte olup süreler kişilere göre bu etkenlerden dolayı değişiklik göstermektedir. Operasyon sonrası kontrol amaçlı 1-2 gün hastanede kalınarak taburcu edilen hasta 7-10 hafta içinde iş hayatına dönebilirken mini karın germe operasyonu olan kişilerde bu süre daha kısadır.

adminadmin