Güncel
Giriş Tarihi : 27-09-2015 19:37   Güncelleme : 27-09-2015 19:37

Kastamonu’da Şüpheli Bavul Fünyeyle Patlatıldı

Kastamonu’da otobüs durağına bırakılan şüpheli bavul, bomba imha ekiplerince fünyeyle patlatılırken, bavuldan ders kitapları ve kıyafet çıktı

Kastamonu’da Şüpheli Bavul Fünyeyle Patlatıldı
Kastamonu’da otobüs durağına bırakılan şüpheli bavul, bomba imha ekiplerince fünyeyle patlatılırken, bavuldan ders kitapları ve kıyafet çıktı.
Plevne Caddesi üzerinden özel halk otobüsü durağında unutulan şüpheli bavul, polisi alarma geçirdi. Şüpheli bavulu gören vatandaşlar, durumu emniyet güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, durağın çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis ekipleri, caddeyi çift taraflı olarak hem araç hem de yaya trafiğine kapattı. Kaldırımda bekleyen meraklı vatandaşlar ise, güvenlik güçlerine zor anlar yaşattı. Bazı vatandaşlar, bomba imha uzmanının çalışmalarını çekirdek çitleyerek izledi.
Olay yerine çağrılan bomba imha ekibi, bavulda yaptığı inceleme sonrası patlatılmasına karar verdi. Bavul, durak içerisinde bir ip yardımıyla çekilerek, duraktan uzaklaştırıldı. Burada şüpheli bavul, uzaktan kumandalı fünye ile patlatıldı. Bavulun içerisinden öğrenciye ders kitapları ile kıyafetler çıktı. Emniyet güçleri, bavulu bulunduğu yerden kaldırarak caddeyi araç ve yaya trafiğine tekrar açtı.
Polis ekipleri, bavulun sahibine ulaşmaya çalışırken şüpheli bavul, polis merkezine götürüldü.
adminadmin