Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-12-2014 18:30   Güncelleme : 03-12-2014 18:30

KAYMAKAM ATLAMAZ’DAN ÖZÜRLÜLERE DESTEK

İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi’ni ziyaret ederek dernek üyelerine bilgisayar kursu açılması için çalışma başlattıklarını söyledi

KAYMAKAM ATLAMAZ’DAN ÖZÜRLÜLERE DESTEK
İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi’ni ziyaret ederek dernek üyelerine bilgisayar kursu açılması için çalışma başlattıklarını söyledi.
İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Av. Mehmet Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hayriye Hakyemezoğlu ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Kaymakam Atlamaz günlerini kutlayıp özürlülere her zaman kapısının açık olduğunu belirterek, bilgisayar kursu için çalışma başlattıklarının müjdesini verdi. Turan Atlamaz, 13 gün önce ziyaret ettiği dernekte çekindikleri fotoğrafları çerçeve ve albüm oluşturarak resimde olanlara hediye etti. Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi Başkanı Av. Mehmet Yılmaz ise anlamlı ziyaretinden ve kendilerine verdiği destekten ötürü Kaymakam Turan Atlamaz’a teşekkür etti.
adminadmin