Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-11-2016 12:45   Güncelleme : 21-11-2016 12:45

Kayserili Öğrencilerin Samsun Gezisi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Her Şey Küçük Bir Adımla Başlar Projesi” kapsamında 52 Kayserili öğrenci, Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampı’nda misafir edildi

Kayserili Öğrencilerin Samsun Gezisi

Gençlik ve Spor Bakını Akif Çağatay Kılıç himayelerinde gerçekleşen “Her Şey Küçük Bir Adımla Başlar Projesi” kapsamındaki etkinlikler devam ediyor. Proje kapsamında Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Mehmet Koçyiğit İlkokulu öğrencileri, 4 gün boyunca Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampı’nda misafir edildi. Bu proje sayesinde Samsun’u görme imkanı bulan 52 Kayserili öğrenciye Gençlik ve Spor Bakanlığı faaliyetleri ile gençlik kampları hakkında çeşitli bilgiler verildi.

Samsun’da bakanlığa bağlı tesisleri gezen öğrenciler için şehir gezisi, Bandırma Vapuru, Yabancılar Pazarı, Tütün İskelesi, Bafra Kızılırmak Deltası ve Kuş Cenneti gezisi organize edildi. Ayrıca 19 Mayıs Gençlik Kampı içerisinde mini golf, mangala, matrak, el sanatları, halk oyunları, tiyatro müzik, okçuluk, havalı tüfek ve satranç gibi aktivitelere de katılan öğrenciler, dolu dolu 4 gün geçirme imkanı buldu. Kamptan ayrılarak Kayseri’ye dönen öğrencilere, çeşitli hediyeler ve verildi.

 

adminadmin